Ban

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika **Elanowiec**PE, 20 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **Elanowiec**PE

**Elanowiec**PE Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie
    Mam problem dostałem bana na konto do końca marca 2014. Nie wiedziałem ze co supp mi napisał,że za używanie bota którego nie używałem.Napisali,że mam napisać list do niemieckiego supp list. Za pierwszym razem mówię trudno może coś się im pomyliło ale nie będę pisał listu do BP. Teraz sytuacja się powtórzyła dostałem bana na konto które używałem na tym samym kompie. Nie wiem co mam teraz zrobić straciłem kolejne konto do marca. Pewnie znowu otrzymam wiadomość,że za jakiegoś bota. Którego jak mówię po raz kolejny nie używałem. Nie wiem co mam teraz zrobić proszę o pomoc. Dodam,że oba konta były na jednym mailu nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

2. HulgansPL

HulgansPL Okazjonalny autor

najlepiej napisz list do niemieckiego supportu :) bo tu w polskim to wiesz :p

3. **Elanowiec**PE

**Elanowiec**PE Forumowy żółtodziób

Właśnie w tym problem,że z językami to u mnie słabo. A po naszemu do nich nie napiszę bo nic to nie da.

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Sprawy banów na konta wyjaśniamy w supporcie.
    Jeśli chcesz pisać list, a kiepsko znasz język to możesz poprosić kogoś o pomoc.

5. Myślę, że w temacie wszystko jasne. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.