Bany PRO part.2

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika .kosek.™±™, 2 grudnia 2025 o 20:54.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Witam,
    Z uwagi iż w poprzednim poście, *GTL_Eviana*, odpowiedziała ( chyba kobieta, odniosłem wrażenie, jeśli mylę, przepraszam bardzo), na wiadomość forumowicza o nicku CARANTHIR. Lecz nie mi.
    Nie znam gościa, a post który ja założyłem, zostałem wrzucony do jednego worka z nim i osobiście nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
    Post sprzed 2 dni zniknął a odpowiedzi na to kto daje bany, jak sytuacja zostanie rozwiązania - BRAK.
    Mam nadzieje że GTL, już wróciła/wrócił do domu i mogłaby zająć się tym RAŻĄCYM w kontekście etyki pracy, pracowników BigPoint tematem.
    Oczekuję na odpowiedz dla mnie nie innych co odezwą się pod postem....

Może i dacie mi bana że zakładam znów ten temat ( co byłoby śmieszne), ale nie byłoby tego gdyby nie odsuwanie w czasie... w tym temacie.

Niestety ale znów chłodno, pozdrawiam.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Po pierwsze zapraszamy do zapoznania się z regulaminem forum. Następnie gdy już to zrobisz to zakładaj tematy w odpowiednim wątku do tego przeznaczonym.

Prosimy cierpliwie czekać na odpowiedź i nie powielać tematów. Zamykam.

3. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Ban nałożony za obraze gracza, zostaje. Jaśniej się nie da przekazać.
    Proszę nie otwierać kolejnych tematów bo będą zamykane bez odpowiedzi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 grudnia 2025 o 08:12
  4. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

Najlepiej atakować adminostratorów za swoje działania. Liczę na to że ich przeprosisz po przebudzeniu ;) Ps. Jest coś takiego jak temat odwołanie się o bana. Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.