™Båɍŧǝƙ™

Temat na forum 'Gracze' rozpoczęty przez użytkownika bartek12341, 18 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Witam mam na imię Bartek i mam 19 lat. Pochodzę z województwa Wielopolskiego a tak dokładnie z Kalisza.

2. EvenT_PL2

EvenT_PL2 Okazjonalny autor

Siemanko :) Jaki Serwer?;>

3. bartek12341

Aktualnie gram na pl1 ale kiedyś na pl2 ale już tam nie gram bo mam kajaka, a na pl1 rozwijam konto.

4. EvenT_PL2

EvenT_PL2 Okazjonalny autor

A jaki nick miałeś na PL2?;> Może Cię kojarzę ;>

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Witamy Witamy, kajak to teraz pojecie wzgledne. A zaczynales na PL1 czy PL2?

6. bartek12341

Miałem Nick bartek12341

ale w sensie że na jakim mam kajaka?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 stycznia 2014
  7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Mowie tak bo co to znaczy teraz kajak? full elita to tez kajak teraz, a pytam sie o serwer bo jakbys zaczynal na PL2 to dziwne jest przechodzenie na PL1,

bartek12341 i SMOD_Leonardo lubią to.
  8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Witam na forum:)
    Postaraj się tylko nie pisać posta pod postem.
    Używaj opcji "Edytuj" dostępnej przy Twoich postach, jeśli chcesz coś dodać lub zmienić.

9. bartek12341

Zaczynałem na PL2 potem kolega chciał ze mną zagrać a na PL2 nie chciało mu sie konta na nowo rozwijać i nakłonił mnie do zagrania na PL1, a że na PL2 dopiero zaczynałem to nie miałem nic do stracenia. I oto moja cała historia.

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No to gites juz sie martwilem, ze miales tu juz rozwiniete konto ;)

11. bartek12341

No ale 2 lata nie grałem a na PL1 mam tylko 6lvl pirata i elity ale i tak mam prawie full 55f

12. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No to ladnie , kiedys to marzenie bylo miec 55f na 5 levelu, a teraz? szkoda slow, hehe :p

bartek12341 lubi to.
  13. bartek12341

Teraz marzeniem każdego fulla to mieć 60f sam wiem bo muj kolega tak robi teraz jak są te roztopy to kupuje 60f za kryształy i jak na hebanowy i z kości jeszcze z mojo ma talenty nafull i kasztele też to bije tak ok. 12k z putaczka z prochem.

14. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Teraz to Voodu kroluje ale tylko za PLN, hehe

15. bartek12341

heheh no tak jeszcze Voodoo są. Słyszałem o nich ale nie miałem okazji się z nimi spotkać, a co one dają?

16. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Wieksza salwa, ale przy wypasionym koncie widac wieksze efekty

17. bartek12341

heh to musze sobie kiedy je kupić