Bez Sensu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -*BATATA*-, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -*BATATA*-

-*BATATA*- Okazjonalny autor

yo
    kazdy zauwazył ze nie ma błyskotek ludzie wydaja $$ aby kupic podwajacz po czym nie moga z niego korzystac nie łamie to praw konsumenta ?
    tak samo było z placem kupiłem rabat i wyłaczyli ... "Pomysleli" (bo to raczej nie ich pomysł bo oni nie ...)i dali na zwykły plac targowy przedmioty eve które mozna bylo kupic z rabatem ale nikt nie przedłuzył mi rabatu... Ciekawe jak teraz rozwiaża sprawe błyskotek i podwajaczy...a co do emaili do zbannowanych graczy pisze tam iz nie uczciwi beda karani a uczciwi wynagradzani.
    nie i kiedy bedzie to wynagrodzenie nas !!?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 marca 2015
  2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nagroda jest to ze możesz grać. Nie bądź zachlanny.

MOD_Nathaniel lubi to.
  3. Czarujacy®

Czarujacy® Czeladnik forum

Błyskotek brak ! Podwajacze kosztują ! Jak dla mnie Oszustwo .

4. Kondii™

Kondii™ Forumowy żółtodziób

I pewnie to oszustwo potrwa a BP sobie nic tego nie zrobi.

5. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

dawać mnie bony !!! :D

6. Czarujący_Aruśś®

Czarujący_Aruśś® Czeladnik forum

To normalne i zawsze tak było .
    Byle $$ Były i do przodu .

7. Wszyscy jesteśmy stratni na braku błystek i skrzynek ..nie tylko osoby z podwajaczem..
    Uzbrójcie się w cierpliwość bo złość tutaj wam nic nie da..

8. Czarujący_Aruśś®

Czarujący_Aruśś® Czeladnik forum

Gdybyś był na naszym miejscu też byś się denerwował że ładujesz hajs w gre a tu kibel :/

9. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

` Pytanie :) dla czego jak pojawia sie problem np ze gracz ma z tego ++ naprawiają go w ten sam dzien po max godz dwóch, a jak sie pojawia problem dla gracza to może byc nawet miesiąć dwa nim cos z nim zrobią wiec wiesz ludzię mogą sie denerwować ..

10. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nie wydaje mi się, żeby kryterium wyboru błędów w kodzie do naprawienia było to, czy wychodzą one na plus czy minus dla gracza.
    Najpilniej naprawiane są poważne błędy, uniemożliwiające normalną grę, więc co za tym idzie właśnie te na których gracze tracą. Odrobinę cierpliwości, błyskotki i skrzynki wkrótce znów się pojawią :)

11. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dzial platnosci wogole nie wplywa na normalna gre za zawsze jest robiony priorytetowo:rolleyes:

12. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Już kilka lat naprawiają kryształy z botów, teraz kilka lat będziemy czekać na błyski.

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd z błyskotkami i skrzyniami został naprawiony przecież.

14. Temat stary i nieaktywny zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.