Bitwa Tytanów - rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hej :)
    to nie było podawanie danych hehe ;) po za tym co kto mi zabierze? ni ma już co :p

zabiorą, nie ma już co. Co chwila corazwiększe straty :(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2015
  2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Mam nadzieję, że swoimi postami i pracą na konsoli nie zniechęcam graczy do siebie i do gry? Co do kontaktu gracz - CM lub MOD, to działa trochę inaczej. Na chęć pomocy gracze w wielu przypadkach odpowiadają agresja, złością, co jest zupełnie nieuzasadnione. Jesteśmy od tego żeby pomagać i myślę, że wywiązujemy się z tego w miarę własnych możliwości :) Jeśli nie jesteśmy w stanie pomóc, bo problem jest skomplikowany - odsyłamy do supportu. CM lub MOD zawsze stara się być miły i sympatyczny natomiast nie zawsze jest tak, że gracz to odwzajemnia. :):p

3. arodikus

arodikus Okazjonalny autor

Moim zdaniem wielu cm i modów trzyma stronę aliansu ,nie widzi tego ,każdy gracz ,ale tak zazwyczaj jest. *nie każdy*
    A złość jest zupełnie uzasadniona;p ,jestem 100 % zdenerwowany i mogę np powiedzieć coś wulgarnego. Przychodzi jakiś miły cm i jestem tylko 50% zdenerwowany ,jednak jak i cm się nie podoba to jestem znów 100% zdenerwowany:p (tak to działa) A to ,że gracz może tyle co cm w sprawie supportu to oznacza ,że nie może nic ,także dziwią mnie posty problem został zgłoszony i jest w trakcie realizacji ,iż tak nie jest ,ponieważ zazwyczaj dostaniesz systemową odpowiedź w stylu wiemy o błędzie by wiedza o błędzie nie była z twojej strony jako pierwsza.

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Dlaczego dziwią Cię posty o zgłoszeniu problemu? Te problemy lub błędy na prawdę są zgłaszane i to, że czekamy na naprawę jest jak najbardziej prawdziwe. Niestety nie jesteśmy w stanie określić konkretnego terminu usunięcia błędu lub nieprawidłowości, nie jesteśmy o tym informowani. Takie informacje udzielane są oficjalnie w dziale Patch Day - Notes. A co do systemowej odpowiedzi z supportu, że błąd jest już znany wynika z tego, iż po pierwsze my jako CM i MOD zgłaszamy to, a po drugie wielu graczy o tym pisze do pomocy technicznej, więc możesz nie być pierwszy ;) A teraz muszę trochę popracować, bo szef mnie zwolni z pracy ;) Miłego dnia :)

5. Miłego dnia CM_Spacja :) Jak wrócisz to proszę przekaż do BA_Tefnut żeby coś poprawili z tymi skrzynkami, bo już 100kluczy poszła i tylko 60k kul zebrałem :( poz.

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2015
  6. Proszę zaprzestać prowokowania kłótni z Ekipą. To jest ostatnie ostrzeżenie - pominąłem nawet edycję postu po moderatorze.
    Post pod postem. Używaj proszę opcji "edytuj".

7. arodikus

arodikus Okazjonalny autor

Mod demoniczny to nie jest kłótnia ,tylko masa pytań na ,które chce znac odp ,iż dawno nikt o takie coś nie pytał ,lub zostało to zignorowane. Po to jest forum wydaje mi się właśnie.

8. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Co mogę zrobić z zebranymi duszami?

Korzystając z przeklętych lub promieniujących dusz możecie nabyć przedmioty na czarnym rynku!

Do tych przedmiotów zaliczają się nowe designy statków, które będą dostępne od 12 w południe 23 lipca (LST).

Więc gdzie te nowe rzeczy? :)

9. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Własnie tak patrze na Czarny Rynek i nie widzę nowych przedmiotów, więc coś jest nie tak.

10. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

leca juz w 4 fazie dusze?

11. kemoT

kemoT Książę forum

Jeżeli chodzi Ci o to czy z botów, to niestety nie lecą z nich żadne dusze :(

W FAQ jest napisane że po evencie kule lodowe się roztopią, a co w przypadku gdy jeszcze przed eventem miałem na statku kule lodowe, czy je również strace?

A i jeszcze jak w misji mam zbic 1 mln HP któremuś z dużych botów, to czy jak mam 17 lvl to mogę to HP tylko Kronosowi zbić czy dowolnemu z tych 3 wymienionych botów?

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
  12. *Spirit_of_Death*

*Spirit_of_Death* Młodszy ekspert

Dowolnemu Botowi z wymienionych masz zbić 1 mln HP.

Po evencie stracisz wszystkie kule lodowe nawet jeżeli miałeś, przed eventem.

13. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

Nie ma misji w 4 fazie? jak te dusze mamy zdobywać? Jedyna opcja to tylko kupić?

14. Sa misje w bezpiecznym porcie:) tylko musisz wpierw okreslic sie po ktorej jestes stronie ubic jednego bota (zielonego badz czerwonego)

15. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

to jak mamy te duysze zdobywa c co to jest??

w 4 fazie tez 4 misjie sa? i ile dusz za misjie sie dostaje?

Post pod postem.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lipca 2015
  16. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

W 4 fazie jest 5 misji piata taka sama jak 4 ale z lepszymi nagdodami np armatki vodo po 4 misjach uzbieralem 400 dusz za piata juz niepamietam ile tam pisalo ale chyba 160 jezeli sie nie myle czyli razem bedzie 560;)

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
  17. kemoT

kemoT Książę forum

Ahoj Piraci!

Wraz z dzisiejszą wieczorną synchronizacją została poprawiona opcja "wzmocnienia". Tak więc aktywowanie opcji wzmocnienia daje lepsze wyniki szczególnie w odniesieniu do amunicji krakena.

Wasza ekipa Seafight

O jakie wzmocnienia tutaj chodzi?

18. *Spirit_of_Death*

*Spirit_of_Death* Młodszy ekspert

Opcje -> Grafika -> animacje -> wzmocnienie

19. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

bez jaj roluja na duszach w takim razie to mam wyrabane w ten ich czarny rynek nie da sie nic zdobyć firme chyba jakieś hieny dopadły!

20. chicken90T

chicken90T Czeladnik forum

po co sa monety ??

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.