błąd korekty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kajaczuś, 16 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kajaczuś

Kajaczuś Czeladnik forum

Chciałem zgłosić błąd bo po 10h grania włącza mi się korekta -10% i co godzinę się zwiększa, wiem że to napewno jest błąd bo robię lige i na innych serwerach już mają po 150-200mln pkt wybitych ponieważ nie ma tam korekty. Jeżeli to nie błąd to proszę mi wyjaśnić w logiczny sposób jak mogę dziennie wybić 100mln pkt, wszystko na bonusy PE mam, więc proszę sobie darować link-u do FAQ na temat "PE". Gdzie tu jest jaka kolwiek logika ??? Z jakiej racji jesteśmy w jednej lidze a jako jedyny serwer mamy korektę.
    Jest jakieś wyjście z tego problemu ?

2. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

grać na serwerze PVP, my przez to że PVP jest dowolne, mamy taki minus na serwerze jak ta korekta, jest to nie ucziwe, ale po pierwsze:
    -ogranicza boty,bo się bicie mniej opłaca
    po drugie niby ciągle ten system testują, granie na global 7 traci sens jeśli chodzi o ligę, przez to nie osiągniesz dobrego wyniku niestety.

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Na ten czas pozostaje tylko i wyłącznie czekanie aż ten system zostanie wprowadzony na inne serwery.

4. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Temat nieaktywny. Odpowiedź została udzielona temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.