Błąd logowania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adi_Żory, 19 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adi_Żory

Adi_Żory Zaawansowany

Wchodze na strone strone glowna i chce sie zalogowac i dalej nie idzie. Na roznych przegladarkach probowalem.....

2. damianek

damianek Czeladnik forum

ciasteczka wyczysc

3. Adi_Żory

Adi_Żory Zaawansowany

Wszystko robilem i dalej nic. Wogole sie zalogowac nie idzie..... Strona glowna wogole ciezko sie laduje....................

4. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

U mnie nawet strona główna nie odpowiada, na 3 kompach i 5 przeglądarkach to samo!!!

5. Adi_Żory

Adi_Żory Zaawansowany

U mnie od poczatku tak jest.... :/

6. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Napiszcie do supportu, podając rodzaj używanych przeglądarek i wersje flasha. Jest jakiś problem i trzeba go zdefiniować.

7. Adi_Żory

Adi_Żory Zaawansowany

Od czego Wy tu jestescie? Sprobojcie tez sami zainterweniowac a nie tylko sami gracze. Ticket poszedl.....

8. kasu96

kasu96 Czeladnik forum

z czego macie internet z orange?

9. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Takie problemy mieli juz gracze wczoraj ale nie bylo CMa to i nikt nie zglosil bledu

10. мαя¢ιη™

мαя¢ιη™ Czeladnik forum

u mnie jest błąd przy logowaniu wyskakuje mi że strona jest niedostępna i że nie można wyświetlić strony z powodu zbyt długiego czasu ładowania na 3 przeglądarkach. Jak to jest że nawet zalogować się nie można? PORAŻKA!!

11. jest na to sposób wystarczy zmienic adresy dns preferowany wpisujemy swoje ip a alternatywny ten 8.8.8.8 :) i dziala

12. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Wiekszosc graczy nawet nie wie gdzie sa wlasciwosci polaczen sieciowych a co dopiero jak to wpisac :D

13. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

po 9 godzinach przepychanek z pomocą techniczną i tłumaczenia, że dostawca internetu na 100% nie zablokował mi strony, nastąpił cud i wszystko działa jak należy. no ale to przecież nie jest wina bp!!!

14. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Kiedys zabrano mi poklad hebanowy z ich winy i bledu (tak mi odpisal suport) systemu a i tak nie oddali wiec to ze sa winni nic nie oznacza .

15. Cisza w temacie.. Problem rozwiązany?

16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Cisza nadal - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.