Błąd mapek eventowych

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rafcio15, 21 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

W poniedziałek (pierwszy dzień eventu) zrobiłem mapki pojedyncze i grupowe od skończenia ich dziś mija 3 dni nie mogę ich robić ponownie na każdym z portali jest pentagram i nic się nie wyświetla jak podpływam i naciskam na nie, kupuje codziennie to wejście ale nic sie nie restartuje
    Wczoraj wysłałem screeny do BP i zostało przyjęte zgłoszenie ale do teraz nic nie zrobili ....
    Urodziny SF a tu grać nie idzie zróbcie coś z tym w końcu

2. Fabol®

Fabol® Młodszy ekspert

mam tak samo pierwszego dnia działało drugiego zablokowało pisałem robiłem screeny i skończyło się na tym że kazano mi czekać do końca 24h ważności mapy , po zakupie nowej mapy odblokowało się ale po kolejnych 24h znów zablokowane więc i tak jestem lepszy bo zrobiłem 2 na 4 :) a tak poważnie to widzę że tylko wybrańcy mogą się bawić na evencie czas chyba zmienić grę .

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A kupiliście buff "Energia czasu", który aktywuje po 24h nową mapkę?

4. Fabol®

Fabol® Młodszy ekspert

tak oczywiście jak co 24h do pomocy też pisałem i nic to nie daje to są jakieś żarty

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Na pewno kupiłeś ten przedmiot? Klikałeś w prawym górnym rogu w sklepie na mapie morza, żeby potwierdzić zakup?

6. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

Ja też tak miałem kupiłem energie a na mapce wszystkie portale zablokowane ,pisałem ,wysyłałem scriny, pomoc tech. rozwiązywała problem i poległa , niestety dopiero po kolejnych 24h portale się odblokowały, korony za klucz przepadły dzień grania stracony, ale coż co tam kajak po co mu parę armatek lepiej żeby koks uzbierał kolejnego fulla....ps z tą energią to może trzeba chwile poczekać i wylogować się ,a nie kupić od razu jak się skończy

7. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

Tak kupiłem te energię codziennie wchodzę na te mapke i mam zablokowane cały czas te portale pisałem wysłałem screeny do pomocy technicznej ale niestety nadal to samo i juz 4 dni eventu jak mam zablokowane wszytko

8. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

Porażka :D

9. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

po kolejnych 24h mapka się zrestartowała ,pomoc tech. po 2 dniach odpisała mi że problem się rozwiązał zero rekompensaty nawet koron nie oddali, odpisali że nie przyznają pojedynczych rekompensat jak co to dadzą kod dla wszystkich graczy , totalne dno

10. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Ja dziś dołączyłem do "szczęściarzy" którym po zakupie Energii Czasu nie zresetowało klejnotów i mapek z dnia poprzedniego.
    Screenów wysyłał nie będę bo to szkoda czasu.
    Zawsze bywały jakieś błędy w tej grze ale ostatnie miesiące to jest po prostu koszmar.
    Najbardziej mnie ostatnio rozbawiła "naprawa" Valencji
    No ale jak się zatrudnia informatyków z wiejskiego sklepu z częściami komputerowymi to takie są efekty …

Dziwię się że ludzie jeszcze ładują w to nie małe pieniądze żeby sobie pograć.

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2019
    wertyuiop lubi to.
  11. G0LDENEYE[XXX]

G0LDENEYE[XXX] Czeladnik forum

nie działa energia kupiłem i dalej mam wszystko zablokowane

12. Monster79

Monster79 Forumowy żółtodziób

dokladnie kupilem energie za ostatnie grosze nie stac mnie na nastepna i nic 10 wejsc na mapke i nie da sie wejsc energia przepadnie i co wtedy kto mi kupi nastepna energie jak nie ma za co brawo wy....

13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jak dobrze wiecie na forum takich problemów się nie rozwiąże. Jedyna słuszna droga to zgłosić się do pomocy technicznej i opisać dokładnie problem.

14. rajjar

rajjar Zaawansowany

Jak zgłosicie nadal będziecie pojedynczymi rekompensatami może pisząc z załączenie problemów innych graczy uzyskacie rekompensaty

15. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

BA_PP187
    takie bajki to możesz opowiadać graczą którzy dopiero grać zaczynają ze PB problem naprawi HAHAHAH :D
    5 dni mapki miałem zablokowane problem opisany screeny wysłane wszystko przyjęte a mapki nadal nie działały wszyscy zdobywali dodatki aramty a ja nic pisałem o rekompensate to nawet odpowiedzi nie dostałem .....

16. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jeśli pisałeś do PT i dokładnie opisałeś swój problem, to poczekaj na weryfikację problemu, a następnie na dalsze instrukcje.

17. ЯPK[S_P]*

ЯPK[S_P]* Czeladnik forum

a co zrobicie z tymi którzy zrobili sobie komplet miotaczy na 4 poziomie nie mając ani jednej bo był błąd mapek ?

18. T_S3

T_S3 Forumowy żółtodziób

a co z tymi którzy nabugowali po 100 szt sakiew ? też nic ?

19. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

event zakończony temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.