Błąd po abordażu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *TYGRYSICA_CBS*, 5 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *TYGRYSICA_CBS*

*TYGRYSICA_CBS* Okazjonalny autor

Witam.
    Nie wiem czy to tylko u mnie , czy więcej graczy ma taki problem
    ale po topce i gdy gracz weźmie aborda to nie wczytuje się mapa . Gdy topka jest bez abordażu jest wszystko działa ok i to już dzieje się od 2 dni wiec coś jest nie tak .

2. koks1424

koks1424 Czeladnik forum

U mnie tak właśnie nie jest, a to się dzieje po przegranym czy wygranym abordażu?

*TYGRYSICA_CBS* lubi to.
  3. *TYGRYSICA_CBS*

Po przegranym abordażu , mało kiedy wygrywam :p
    Mapa się wyświetla i statek na mapie pływa ale nie ma nic więcej, żadnych dodatków .

4. Errew

Errew Hrabia forum

po topce i bez abordazu tak mam myslalem ze to cos u mnie nie tak wydaje mi sie ze za szybko chce wrocic na mape aby sie zemscic i wtedy tak wczytuje... ale dziwne jest bo to wystepuje po topce od niektorych tylko graczy moze oni maja cos z tym wspolnego???

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Mam tak samo już od dłuższego czasu, trzeba niestety dusić F5.

*TYGRYSICA_CBS* lubi to.
  6. *TYGRYSICA_CBS*

I nic się z tym nie da zrobić ?? przecież to sie grac nie da , zatopią cie i musisz stracić parę min nim na mapie sie znajdziesz ,
    za ten czas gracz juz 2-3 mapy dalej jest ehhhhh

Więcej nic się nie dowiem . Dziękuję wszystkim za odpowiedzi .

Można zamknąć temat

Ostatnie edytowanie: 7 maja 2015
  7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zamykam, pozdrawiam.

*TYGRYSICA_CBS* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.