Blad Błąd w ulubionych

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 5 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Po dodaniu skórki do ulubionych nie da się ich usunąć chodzi mi o tą złotą gwiazdkę , pomimo usunięcia po ponownym zalogowaniu nadal są.

2. Errew

Errew Hrabia forum

ja za kazdym razem jak chce pograc musze ulubione zamknac i znow wlaczyc to meczace przy kazdej nowej sesji po topce dnia poprzedniego nie zdarze zmienic skorki zeby sie wyrepac bo zaraz topa od wroga jak mnie spotka z niska iloscia hp

3. Hrabinka

Hrabinka Forumowy żółtodziób

nie działa nagroda za logowanie kiedy ją naprawią pracusie ?

4. Legwan99

Legwan99 Forumowy żółtodziób

dziś mi perły za logowanie nie doszły

5. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

mam to samo,puste okno przy każdej nowej sesji

6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Zgłoszone wyżej, dziękuje za reakcje :)

W takim razie proszę zwrócić się do pomocy technicznej, to najlepsze rozwiązanie w tym przypadku ;)

7. mikro_dany

mikro_dany Młodszy ekspert

nadal nie działa heh :)

8. No przez weekend watpie by chcialo im sie naprawiac :p
    Takie info zreguly w patch day'u sa podawane :)

9. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

witam. już nie jednokrotnie zwracałem się do pomocy do pomocy technicznej że jest błąd z perłami za logowanie - trwa to już w moim przypadku ponad dwa miesiące. nadal nic z tym nie robią choć wiem że mój przypadek nie jest jedyny. może któryś z MOD - ów spróbuje zainterweniować i w końcu szanowna PT naprawi ten błąd , nie wspomnę o rekompensacie:cool:

10. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Człowieku nie licz na rekompensaty u mnie na koncie to dopiero były czary szlifowałem kamienie i nagle miałem na minusie kamienie -1 ahhahaa to dopiero coś

11. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

u nie na koncie dzialy sie takie jazdy ze szkoda gadac a perel za logowanie nie dostaje od 1 wrzesnia na bokor zeby mi dopisali czekalem 15 dni a jak sie zapytalem o rekompensate to pojedynczysz nie uwzgledniamy i igdy zadne nie dostalem co z tego ze od grma nerwow stracilem

12. fala5

fala5 Czeladnik forum

ja na premke z bokora czekam już 5 dzień, może w 15 się chłopaki wyrobią. Szkoda że nie można ich ścignąć żeby jakąś kare czy coś dostali. Może by się w końcu nauczyli że jak się za coś płaci to są zobowiązani się wywiązać. A jak tego nie robią to bulą rekompensatę.

13. mikro_dany

mikro_dany Młodszy ekspert

w dziale do tego pisanym sie niczego nie dowiem bo nikt nie odpisuje;) TO MOŻE KTOS TU ODPOWIE CZY RANKINGI I RANGI PD SĄ JUZ SPRAWNE CZY NADAL TO BŁĄD ZE SA TAKIE A NIE INNE? POZDRAWIAM.

14. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

a błąd jak był tak jest hehe

15. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Błąd ten zostanie naprawiony wraz z dzisiejszą synchronizacją: Patch Day - Notes;).

16. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

Wow ;) gratulować nie będę bo raczej nie ma czego.. ;) tyle czasu cos naprawiać uh ;)

17. Bład naprawiony - zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.