Blad błąd z kamieniami u szlifierza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Napisałem do pomocy technicznej o kamieniach na minusie wczoraj szlifowałem i nie wiem jakim cudem mam dwa kamienie na -1
    hahhaha to jest naprawde masakra jakaś nie wiem jak wstawic screena ..:mad::mad:

Ostatnie edytowanie: 14 października 2016
  2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jeśli napisałeś do PT to bardzo dobrze postąpiłeś. Na forum nikt nie sprawdzi dlaczego tak się stało. Teraz trzeba czekać na odpowiedź. A to, jak umieścić obrazek jest opisane >tutaj<

3. *HMS^VICTORY*

no i nie działa

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Rozumiem że twój obrazek znajduje się już na jakimś serwisie hostingowym ? Sprawdź czy na pewno link który tam uzyskałeś kopiujesz w całości, być może wkradł się drobny błąd ;)

5. *HMS^VICTORY*

nie wiem ja nie ogarniam tego nie znajduje sie na zadnym serwerze tylko na moim komputerze.

6. Wstawic zdjecie mozesz nie poprzez ta ikonke "zdjecia" tylko na dole masz "zaladuj plik" i z tego bezposrednio z komputera ladujesz :)

7. *HMS^VICTORY*

wybacz ale ja mam chyba inną stronę forum na dole nie mam nic z napisem załaduj plik... pierwsza jest emotikona potem grafika i wstaw media i nigdzie na dole nie ma załaduj plik, może jaśniej wytłumaczysz?

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Gracze nie mają powyższej opcji ;) Możesz jedynie zrobić tak jak napisał MOD_Stark, wysłać zdjęcie do zewnętrznego hostingu, uzyskać link i wtedy dodać na forum. Ja używam Lightshot do screenów.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  9. brak dalszej aktywnosci - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.