Błąd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Grafit14, 19 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grafit14

Grafit14 Czeladnik forum

Witam, otóż mam problem z zalogowaniem się na mapę morza. Wyskakuje mi błąd w postaci "CONGESTION ERROR ! ... Połącz ", czy tylko ja mam z tym problem czy jest to ogólny problem?

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

nie tylko ty tak masz ale jak wdac bp ma to gdzies bo blad nie jest na korzysc graczy bo gdyby byl na nasza korzysc to w kilka min by naprawili a tak to jest jak widac

3. I ja tak mam, ale nic nie poradzę na to. Trzeba próbować się logować i czekać aż w końcu to naprawią ..

4. *Pysiu*

*Pysiu* Czeladnik forum

To jest jakiś żart??

Od 2 godzin loguje się do gry i cały czas odliczanie CONGESTION ERROR! ...10.9 itp Widać BP świętuje kosztem graczy, bo inaczej się tego ująć nie da!

5. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

mi sie udalo wejsc na mape ale nawet repki nie idzie wlaczyc bo co chwile wlacza sie logout odlicza 30s gdzie przy premce 10s powinno trwac bp juz nie ogarnia tej gry a raczej tego co ich pracownicy z nia zrobili

6. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

jak napisałem wyżej reset routera pomaga lub zmiana ip

7. ĐгuŋкєŋMคsтєг

ĐгuŋкєŋMคsтєг Forumowy żółtodziób

ale ile mozna czekac ?
    Kpina i tyle od 8 lat nic sie nie smienili ! Gratulacje :D

8. cholerna gra kurna jakies xxx congestion error i sie wnerwiaj z byle powodu

9. W pełni rozumiem Twoją złość, bo problem dotyczy także i mnie, jednak myślę że dało się to ująć w inny sposób. Brak kultury na forum - ban.

10. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

U mnie raczej takie coś nie występuje ale mam podobny problem po topce wyskakuje mi komunikat i pisze serwer gry niedostępny i lipa koniec i trzeba się przelogowywać.

11. Wyżej opisany błąd już nie występuje. Sporadycznie po topce można ujrzeć "serwer gry niedostępny", jednak jest o niebo lepiej niż było.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.