Błąd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***SEPHIROTH***, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***SEPHIROTH***

***SEPHIROTH*** Okazjonalny autor

Witam.

Zauważyłem wczoraj dziwny błąd. Otóż mam zrobione 4 konfiguracje dotyczące armat:ATAK, REPKA, PERGAMIN i ABORDAŻ. Podczas walki włączoną mam konfigurację ATAK. Po zatopieniu samoczynnie zmienia się na REPKA. Co za tym idzie, po pojawieniu się na mapie nie mogę od razu strzelać, bo ustawienie samoczynnie zmienia się na REPKA. Walka w czasie wojenki to dramat. Po pojawieniu się po prostu każdy mnie dobija, nawet jak ma 1000 hp, bo u mnie zmienia na armaty regenerujące.
    Ma ktoś taki problem?

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Witaj, gdy zmieniasz konfigurację, nie możesz atakować i być atakowanym. Konfigurację zmienisz jeśli stoisz wolno, bez żadnej akcji.

3. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

jezeli masz przesuwanie mapy na klawiszach "WSAD" zmieniasz konfiguracje i nie klikniesz na mape,skale.co kolwiek to w momenicie gdy chcesz np przesunac,naprawic statek a masz pod klawiszem R ustawione wlanczanie reperki przeskakuje na konfiguracje REPERKA klawiszowo mozna zmieniac konfiguracje

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi zostały udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.