Błedy w grze i pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Witam jako ze sporo czasu juz minęło i nic nie zostało zmienione a niektóre rzeczy mogą wprowadzić gracza w błąd postanowiłem napisać co zauważyłem źle w grze :p żeby nie zostało zapomniane... :p

1- Kontrakty naprawcze niby za nie które miejsca w PB mozna je otrzymać a dobrze wiemy ze od dawna zostało jeśli się nie mylę usunięte na stałe mieli niby dać za to coś ale nie dali a zabrali czyli już nić nie dostaniemy :p i do tego z tego co wiem sa nowe nagrody za PB a nadal ich nie opisaliście ..

2- Bład w opisie w kocialku mojo .. mianowicie jak sie wejdzie w kociołek koło pergaminów mamy znaczek zapytania w którym wyjaśnia nam co to jest i co może z tego wylecieć i niby można wygrać niewolników elitarnych :D

3- niby wycofali rum i owoce ale nadal je mamy jak ubieramy na mapie morza piratów skoro nie ma to nie powinno tam sie pokazywać :p

4- nie wiem czy kazdy tak ma ale ja akurat mam ze jak kupie pasze i chce jak potem użyć to muszę czekać dość sporo czasu zanim wyskoczy mi obrazek z kupiona pasza by użyć zazwyczaj czekam na te najlepsze bo kupuje jak potrzeba na walkę :p

5- błąd z abordażem gdy chcemy załadować piratów musimy to robić 2 razy żeby móc cokolwiek tam robić powinno być raz :D:D

6- boty mediccy i inne takie dla nowych graczy z tego co zauważyłem takich botów nie widziałem bardzo dawno tak ze pewnie nawet sie nie pokazują

pytania..

1- łańcuchy do czego one sa teraz potrzebne mam ich ponad 800 i nie mam co z nimi robić :p
    2- galion do czego jest ?
    3- co sie stanie z lampami które posiadam a z tego co mi wiadomo zostały wycofane ?
    4- kotwica to co w pkt 3
    5- kamizelki to co wyżej...
    6-szalupa to co wyżej...

mógł bym sporo opisywać bo sporo sie dzieje tak jak ostatnio co licytacje nie działały a ludzie wydali golda ale to przemilczę :p

nie wiem kto pracuje dla tej gry ale takie słabe błędy powinny być juz dawno naprawione albo wymienione na inny przedmiot w grze... ale z tego co widzę to tylko naprawiają dział płatności a kolejne błędy z przedmiotami jak to z premka z skrzynki zgłaszaliście ze błąd .. bo nie dawała na 2 miechy to wam naprawili na 1 :D:D czy nie powinniśmy dostać chociaż jakiś przeprosin ze strony administratorów ?? jak bład działa na nasza korzyść odrazu zabieracie / usuwacie /banujecie ale jak to my cierpimy z waszych przyczyn nie mamy z tego nawet słowa przepraszam.. no ale co jak coś nie pasuje to nie graj i nie marudzić ale ja wole sobie po marudzić i mi przejdzie :p jeśli macie inny błędy to podzielcie sie nimi mam nadzieje ze CM coś zdziałają ale jak wiemy nie wiele mogą :p

2. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

apropos abordażu to Komandor poz.0 jest na mapie a posiadam poz.3 więc to tez nie halo

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Co do przedmiotów to zapoznaj się z tym tematem--> https://board-pl.seafight.com/threads/nieuzyteczne-przedmioty.53416/ Nie zgodzę się że błędy nie są naprawiane. Przeprosimy były nie raz za błędy. To co Wymieniłeś to są szczegóły i są znane od dawna.

To jest tylko błąd wizualny.

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Mod_Mróz ok to wyjaśnia kamizelki , lampy , łańcuchy , szalupę , kotwice , kadłub , owoce , rum a co z Galion ? on po co ? :p i pewnie bedzie jak z kontraktem naprawczym ze niby cos dadzą a dostaniemy figę :p

5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Galion poz.2 daje + 3% siły ataku piratów.

6. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

7. kapitanred70[M00]

kapitanred70[M00] Okazjonalny autor

I własnie o to chodzi że dużo błędów jest od dawna i nic nie jest z tymi błędami robione.

8. 1. Niedawno był kod który zawierał mały pakiet przedmiotów o wartości około 20euro i w info było,że dotyczy on właśnie m.in kontraktów naprawczych jak i pkt predkości
    2. Musza zaktualizować, wiadome jest że zmienili niewolników na chłopców okrętowych..widocznie tam zapomnieli wykasować info..
    3. Myślę, że w kolejnych patch'ach to poprawią - ale aktualnie w niczym to nie przeszkadza prawda?
    4. Trzeba poczekać, bądź zmniejszyć % -towo wymiar strony, tak by móc na niej zobaczyć więcej( na długość)
    5. Tu też czekam na naprawę tego błędu..jestem dobrej myśli że kolejne patch'e uwzględnią ten błąd
    6. Błąd dawno zgłoszony..trzeba czekać na efekty poprawy

A co do premki ze skrzynki..fakt 2 miesiące było to fajne przedłużenie..ale prawda taka że mogli tego wcale nie wprowadzać..wówczas jak kiedyś byśmy musieli pływać bez..bądź wykupywać..
    A teraz kto wykupuje premkę? Mało kto..bo większość graczy już ma nazbierany ten pakiet na długi okres..

9. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

mógł by mi jeszcze ktoś powiedzieć do czego służą łańcuchy? bo w kodzie dali aż 100:p

10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Do robienia 60 z admiralskich.

11. Odpowiedzi na wszystkie pytania zostały już udzielone :)
    Czy chcesz wiedzieć coś jeszcze?

12. _Ber$erK_

_Ber$erK_ Aktywny autor

Błąd jest też taki, że gdy chcemy kupić kulki z mapy morza, to wyskakuje, że zakup nie powiódł się, dopiero za drugim razem działa.
    Podczas zmiany designu statku na inny i potem po ponownej zmianie na poprzedni nie zmienia od razu designu, trzeba tak ze 3 razy czasem popróbować, aż w końcu zmieni go.

13. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jest chyba problem z zadaniami bo uwaliłem tyle ile trzeba hp botowi a jak wywaliła mi wtyczka to zadanie wyskoczyło na minusie i jest nie zaliczone ... chodzi o eventowe zadania

14. Błąd zgłoszony.
    Co do zmiany skórki się nie zgodzę, bo śmiga jak należy :D
    Trzeba stanąć w miejscu i nikt nie może cię atakować wtedy dopiero możesz zmienić design.
    A co do kupowania kulek na morzu to jest dawno znane...

15. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Wszystkie błędy są dawno zgłoszone, pozostaje niestety czekać :(
    Brak aktywności w temacie od dłuższego czasu więc temat pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.