błędy

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™, 9 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Zrobiło się jak zwykle pełno błędów : nie widać szkód zadawanych harpunami,harpuny lagują się na potworze,nie widać efektu zatopienia,efektu kamieni pośpiechu czy dyniowej mocy,teleportu i nie wiem co jeszcze,narazie tyle zauważyłem

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Klient czy unity?

3. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Klient ;)

4. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Problem zniknął. Nie wiem,czy wczoraj,czy po dzisiejszym restarcie. Za to jak zapowiadacie restart to róbcie go o czasie,który podajecie na forum... Przez to nie zrobiłem misji którą zacząłem wczoraj. Ubiłem resztę potworów po restarcie. Został mi jeden abordaż Surprise'a,zrobiłem go ,a nadal nie zniknął z okienka misji. No to nauczony kilkuletnimi doświadczeniami z bp zamknąłem okienko,odświeżyłem w oknie misji i ustawiłem okienko na nowo,a tam : w jednym rzędzie u góry napisz : Dokonaj abordażu na HRMS Surprise x 0,a pod spodem drugi rząd i w nim : Dokonaj abordażu na HRMS Surprise x 1. zrobiłem na wszelki wypadek 2 abordaże na szybko. Podpływam do Monroe,z myślą,że już powinienem oddać misję bez problemu a tam lista zadań i jest między innymi pozycja Dokonaj abordażu na HRMS Suprise x 2. To znów w mapę,szybko zrobiłem abordy płynę oddać pojawiło się okienko do oddania,ale też nie można było oddać misji. Za chwilę reset misji i zaczynaj cały zestaw od początku......

5. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

I co teraz?

6. BA_PP187

Niestety misje musisz zrobić ponownie. A co do restartów to są one ogłaszane na mapie morza 30 min przed ich rozpoczęciem na forum też była informacja o przeniesieniu restartu na kolejny dzień.

7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Z tego co widzę to jest pokrętne,ale koniec końców miał być przełożony na inny dzień,czyli w związku z tym wczoraj nie powinien być ten restart :
    Ahoj Piraci!

Dziś odbędzie się synchronizacja która ma na celu dodanie pierwszej części zakładki bractwa (zarządzanie graczami).

Wasza Ekipa Seafight!
    BA_PP187, Wtorek o 09:25

Ahoj Piraci!

dzisiejsza synchronizacja została przesunięta na jutro, na godz. 10:00.

Wasza ekipa Seafight
    BA_margarites, Wtorek o 16:39

Ahoj Piraci!

Aktualizacja zakładki bractwa została przeniesiona na inny termin o którym Was wcześniej poinformujemy.

Wasza Ekipa Seafight!
    BA_PP187, Wczoraj o 09:56

8. izipizi1

izipizi1 Forumowy żółtodziób

Czemu jak wchodzę przez uniti na mapę morza to nie wczytuje mi czatu ?

9. BA_PP187

Czat jeszcze nie został dodany do unity.

10. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

iGWDIJ7 (1).png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.