Blokady BOT-ów, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Gracz nie może odpowiadać za błędy w grze - fakt :) Ale gracz może odpowiadać za celowe wykorzystanie zewnetrzego programu dzieki któremu mógł bugować wiele rzeczy - i za to poszły bany. No chyba ze ktos bedzie twierdzil ze całkiem przypadkiem mapki czy kule zbugował :D:D

Powodzenia z pozwem :D

2. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

No więc Ci którzy nie bugowali pergaminów a dostali bana powinni podziękować tym,którzy je bugowali,bo to przez nich taka fala banów poszła. Fakt faktem,jeśli moje konto zostałoby zbanowane za nic,to też czułbym się oburzony,ba.... pewnie też wystosowałbym pismo do BP,lub zażalenie do Rzecznika Praw Konsumenta. Ale mogę spać spokojnie,gdyż moje sumienie jest czyste ;)

3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

ja plywalem dwa miesiace na podwajaczu pierwszy miesiac jakos zlecial potem dynki bylo to ze skryznek az milo bo 50k mojo wpadło potem znowo 2 tyg zbieralem i zkonczylem z 170k mojo i z tego tylko 150 panien a poklad mojo to juz zenada tylko 50 cos dni masakra no ale coz 45 zł mnie nie zbawi raz na pol roku zeby potem przez caly miesiac cisnac pergi i az milo sie patrzy jak sie ma700k prochu

4. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

co ty piszesz za głupoty 2 miechy i 150 panien haha chyba że pływałeś 2 miesiące bez spania i tyle pergów nastukałeś te bajki pisz dzieciom na wieczorynke oj masz chłopcze fantazje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 marca 2015
  5. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

pewnie cala jego rodzina plywala na zmiane + koledzy bo to jest nie realne w tej grze zeby cos takiego samemu osiagnac bo sam to juz sprawdzalem jakis czas temu i wycodzilo maks 30k mojo zebrac moze bylo by i wiecej z tymi glupimi talentami ale ich nie posiadalem nie posiadam i nie bede posiadal bo nie wydam juz zlamanego grosza na zlodziejska gre jaka jest sea tylko bp tak potrafi okradac bo jakos inni potrafia dac tak aby i dorabiali sie ci co wydaja kase i ci co jej nie wydaja a bp ma inne podejscie temu bywam tu gosciem i sie ciesze bo to co bym wydal na ta gre mam na lokatach ktore z czasem przyniosa niezle zyski i wrazie bp zamknie gre nie bede plakal ze kasa przepadla jak ci co namietnie sla kase a oni sie smieja i maja gdzies bugerow i mase bledow ktore sami wygenerowali

6. WkurzonaMamuśka

WkurzonaMamuśka Czeladnik forum

150 panienek w 2 miesiące o_O, pogratulować. Ja po 4 latach gry patrząc w ranking mam zrobione 176 panienek, ale to pewnie dlatego, że nigdy podwajacza nie kupowałam, bo jakoś nie uśmiechało mi się żeby kasę wydawać a potem ścigać się z boniarką do błyska.

7. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Dziwne 2 miechy i 170k mojko i w tym jeszcze event 50k mojo czyli w 2 miechy 120k hahahaha nie no dobry jestes kolego.
    A z tego co napisałes p[odwajacz miałes jak event był który zazwyczaj tra 15 dni no to w 45 dni 120k mojo powodzenia...:D

8. -υикт-1

kolego moja praca polega na siedzeniu przy komputerze miesiecznie spedzam przy nim 350h i do tego gram na azji na wszystkich talentach i podwajaczu w godzine nawet 20k perel sie nazbiera i mnie nawet nie deneruwaj a po drugie sam jestes chlopcem

9. Przypominam o zachowaniu kultury.
    Kilka razy pojawiły się posty o 2 miesiącach, mojo i Pannach, co uważam za zbędne :) Nie dotyczy to tematu.

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

[:) QUOTE="MOD_Demoniczny, post: 360595, member: 88277"]Przypominam o zachowaniu kultury.
    Kilka razy pojawiły się posty o 2 miesiącach, mojo i Pannach, co uważam za zbędne :) Nie dotyczy to tematu.
    [/QUOTE]
    Drogi modzie temat blokady botow dodam ze boty ciagle plywaja i zbieraja bony dalej pergaminy boty tez plywaja i bija same pergusy bodajze na tym scarze ale dokladnie niewiem czy oprocz tego jeszcze robienie pergow z mojo o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio ludzie se natrzaskali kupe pergow za pomoca jakiegos programu polecialy bany wiec watek tych rzeczy uwazam za zasadny choc mozna teoszke spokojniej rozmawiac na te tematy

11. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Potwierdzam:D
    Od wczoraj mam podwajacz za maskryczną:p kwotę 8PLN na tydzień .
    Do tego full w Legbie
    Może 20tys w godzinę nie uzbierałem ,ale kto wie jeszcze mam parę dni:p może będą lepiej wpadać:p
    Tylko wczoraj nazbierałem 100tys pereł ale to nie był max możliwości:D
    Zbieranie błyskotek to zajefajna:D:p robota
    Do tego mojo wpada po 5 lub 7:D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 marca 2015
  12. †CYPIS†

†CYPIS† Okazjonalny autor

Kolego to nie jest temat do chwalenia sie kto na ile wykupił podwajacz;) i ile ktoś nazbierał pereł i mojo.

13. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Wow naprawdę ? A tego do czego jest mój komentarz to już nie zauważyłeś? No ale tu wszystko widać tylko każdy widzi co chce.To o czym tu rozmawiać? Nara:confused::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 marca 2015
  14. -υикт-1

sa ludzie i ...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2015
  15. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

no jakby parca mo czy scm była jak w innych grach już za takie słowa obelgi innych graczy wyrwał byś owoca ale to sea i jest ok z tego co widać:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2015
    dorka i SMOD_Mróz lubią to.
  16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tym razem tylko upominam, proszę na forum Nikogo nie obrażać.

17. Zimnny

Zimnny Forumowy żółtodziób

Pewnie pamiętasz kradziez bractwa znizkowego przez jednego gracza na serwerze pl1 :D gracz dostał za to bana permanentnego a dziś dzięki jednej z Ba jego konto dalej śmiga :D prawdziwy CUD :D oficjalne ogłoszenia nijak się mają do polskiego suportu :D tu się wszystko może zdarzyć prawdziwe czary :D

18. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Blokady za uzywanie botow i banowanie przez skrypt BP i banowanie pezez BA za wybryki na serwerze to dwie rozne sprawy ;p

19. pokurwiały

pokurwiały Nowicjusz forum

jesteście xxx tylko tyle i aż tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2015
  20. BAN
    Wulgaryzmy oraz wulgarny nick.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.