Blokady BOT-ów, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wWp

wWp Okazjonalny autor

dziwne nie bany dla jednego bractwa restart serwera zeby zbanowac pare kont z jednego bractwa kpina jedna wielka zwlaszcza ze w moim przypadku dostalem za darmo syf byl i syf tu bedzie to nie gra a wyscig szczurow jak komus dobrze idzie to mu sie swinie podklada a polska pomoc techniczna jest tak pomocna ze szkoda gadac
    w dniu dzisiejszym mielismy do czynienia z ewidentnym dzialaniem przeciwko konkretnemu bractwu zbanowano pare kont a na mapach az goraco od botow i one nie sa banowane . Polska pomoc techniczna jest nic nie warta specjalizuje sie w wklejaniu tego samego i zamiast pomagac dla ludzi jest do niczego nie potrzebna pozdrawiam i dziekuje za w moim przypadku za bana za darmo.
    ps. gra schodzi na psy.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2015
    PLUTO.73 lubi to.
  2. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

pisz do niemieckiego supportu tam są bardizej pomocni ludzie

3. wWp

wWp Okazjonalny autor

powiem Tobie ze to sa jaja jakies i szczerze watpie zeby kto kolwiek pomogl pare lat zycia i wiele godzin gry przepadlo z dopiskiem ze zbieralem niby bony wraczki i uzywalem programow parodia jakas eh szkoda gadac

4. ^LuKaSz89^

^LuKaSz89^ Czeladnik forum

wWp bardzo dobrze zrobili nawet jeśli jedno bractwo tylko ucierpiało nie zgrywajcie niewinnych bo wiesz dobrze że nie masz racji wypierając sie argumentem ban z nic .
    A i założe sie że to osoba od was z bractwa lub aliansu was podkopała :)

5. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

Dostałem bana na konto w styczniu (słusznie czy nie – bez znaczenia) i w sumie cieszę się z tego :). Nareszcie mam czas na wszystko :p Gdyby nie ban nadal traciłbym czas na bezsensowne granie w Syfajt :). Pozdro dla WMF i reszty PL1.

ChceszTopke[USS] lubi to.
  6. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Haha dobre !!! Wszystkie ... takie jak Ty patrzyliście tylko jak tutaj oszukać grę znaleźć jakiś bug żeby było lepiej i myśleliście że to nie wyjdzie nigdy a teraz Ci żal wiesz co ściska i piszesz takie głupoty że głowa boli. Mam konto od ponad 7 lat w tej grze nigdy nie kombinowałem jak tutaj być lepszy nieuczciwie i nigdy nie dostałem bana nawet na 1 dzień :) da się grać zgodnie z zasadami i trzeba przeboleć to że ktoś mnie zatopił a nie jak coś to korzystać z nielegalnych programów żeby być lepszym :) Przez moją karierę pirata nie wydałem więcej niż 150 zł na pokłady a reszta jest zdobyta uczciwa gra [rzez 7 lat i mam już prawie fulla a gram dalej ;):) Powodzenia i poszukaj sobie nowego konta żeby znowu zrobić fulla w miesiąc i popisywać się :D

7. WULGAREK.[WMF]

WULGAREK.[WMF] Czeladnik forum

Kogo to interesuje, że grałeś bez programów? Przez 7 nie zrobiłeś jeszcze fulla? I Ty się dziwisz, że każdy chce grać nieuczciwie? Po co ktoś ma marnować swój BEZCENNY czas na zbieranie bonów itp. W grze z której nic nie ma oprócz zabawy, pogaduszek na czacie i ts...

8. Errew

Errew Hrabia forum

BUGI sa dla leni a pozniej placz i zgrzytanie zebow... i poco wogole grac skoro marnuje sie BEZCENNY czas? moze dlatego ze ktos chce tylko troche odpoczac od pracy i zycia codziennego??

___Adrian___ lubi to.
  9. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Ta gra nie polega na tym żeby zrobić fulla nieuczciwie w miesiąc i cwaniakować na na morzu!!! Gra powinna Cie cieszyć rozwijaniem konta i to dłużej niż 7 lat pomyśl co by to było gdyby każdy rozwijał konta w miesiąc widzisz tutaj sens gry bo ja nie bardzo... Chyba że chcesz już tak bardzo szybko być potężny i topić wszystkich to proszę jest opcja działu płatności tam się wykaż a nie wymyślając codziennie inne błędy , bugi i programy które ułatwią Ci grę!!! skoro nie chce CI się rozwijać konta uczciwie to po co w ogóle zakładasz konto ??? Pomyśl człowieku bo kolejna wmf się przyznaje do korzystania z bugu masakra jakaś

___Adrian___ lubi to.
  10. 1edc

1edc Forumowy żółtodziób

Spoko
    za miesiąc kamerka, nagrywanko i maile do niemieckiego supportu
    niech tylko bociarze trochę się zapomną
    zobaczymy gdzie ubedzie graczy w bractwach
    bez nerwów i złośliwości

11. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Filmik, screen nie jest dowodem na to ze ktos uzywa bota/skryptu.

12. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

MilKaCaRameL -głupoty to ty piszesz. Nie gram od 3 miechów i grał już nie będę - szkoda czasu i pieniędzy na virtualne bzdety. Mam jeszcze kilka kont, jak każdy w tej grze i co z tego ? Od dawna zamierzałem zerwać z graniem i BP tylko mi w tym pomogło:D.

13. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

i to właśnie dlatego trudno udowodnić ze ktoś lata na bocie.. dlatego tez wiele osób nie pisze do suportu bo po prostu nie ma sensu a wiadomo kto i kiedy mniej więcej lata .. nawet atakując kajakiem salwa po 1-2k z pustaka do gracza i topiąc go to tez żaden dowód bo stwierdza ze nie chciał nas utopić do tego lata 24h na dzień ? nie no po prostu więcej kawy sie napił i daje rade :p i to jest wlasnie takie gadanie i żadnego pożytku :p

tak ze powiedzcie mi jakie dowody są nie zbite by ktoś dostał bana ? pewnie nie ma takich a powinni wymyślić taki program ktorym by np CM pisał do danego gracza okno wyskakiwało by nawet na pol ekranu i bez potwierdzenia ze jest przy kompie odrazu banior i by sie skończyło latanie (chodzi mi w przypadkach gdy statek pływa od 1 do 2 i zmienia cel bo wiadomo można klepać wraczka i oglądać TV ) :p

14. ___Adrian___

CM jest od pilnowania czatu tak jak Mod od pilnowania forum ;p Od banowania kont BP ma skrypty ktore wykrywaja nieuczciwych graczy ;p

15. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

skrypty chyba nie dopracowane skoro dzień w dzień pewne osoby latają a wynagrodzenia nie widać

16. Errew

Errew Hrabia forum

podpinam sie pod pytanie ,,jakie dowody są nie zbite by ktoś dostał bana ?`` skoro screny i filmiki nie sa tymi dowodami???

17. ___Adrian___

Są dopracowane bo wykrywaja okreslone programy itp, najwiekszy problem jest ze skarem na ktorego nikt nie potrafi odnalezc leku ;p

Slad zostaje jedynie w systemie i tylko po tym moga wykryc i to jest niezbity dowod i nie musza sie tluamczyc;p

18. Errew

Errew Hrabia forum

to jakos kiepsko te slady zostaja skoro lowcy tentakli i wszystkiego dookolo po 1 hicie itd plywaja i topia wszystko wkolo co ich zaatakuje czy tez nie cadok a za chwile np. trankus chodzi o potwora :D 1 strzal i inny cel i tak w kolko zreszta caly dzien moglbym wymieniac...

19. ___Adrian___

Zwróć uwage na post na temat skara ;p

BA_margarites lubi to.
  20. Errew

Errew Hrabia forum

widzialem ale nie umiem sie forum poslugiwac :) nie moglem (umialem) dodac odp:) na wszystko sie znajdzie rozwiazanie skrypty w okreslony sposob musza dzialac np blyski mozna zmienic na kolor wysep na mapach... lub blysk dac w wyspie jak ktos ciagle bedzie na niego klikal w kolko to wylot podobnie mozna z botami czy tentaklami kolorami czy cos nikt normalny nie podplywa pod tentakle i na niej bije ja obrazenia w takim wypadku mogly by sie pomnazac za 3 itd strzalem oczywiscie jak stoi sie na macce :) na perga dac pomocnika ktorego niewolno topic by repal 1hp np na 5sek skrypt gdyby go zatopil niedawal by nagrody za fale np itd itd wystarczy pomyslec

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.