Blokady BOT-ów, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Skąd wiesz? :p

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

A tak sobie gdybam :D Aby wystarszyc graczy zeby nie uzywali botow ;p

3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

:D To dobrze, strasz!

___Adrian___ lubi to.
  4. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

No ja myślę że personalia graczy nikogo nie interesują, ale ID konta jakby było "wywieszone" to zawsze można byłoby sobie sprawdzić czy aby nie powróciło
    A gracz no cóż niech sobie zaczyna grę na nowo.

5. ___Adrian___

Nie ma możliwości aby konto zbanowane przez skrypt BP powrociło do gry - juz wielu graczy probowało swoich sił strasząc sądami itp :D

Tak na prawdę wiadomo kto dostał bana, jeżeli jest sie dobrym obserwatorem i pilnuje swojego wroga. Takie wiadomosci szybko sie rozchodza po ts i taka informacja przechodzi od osoby do osoby bardzo szybko. Pełna lista udostępniona na forum moim zdaniem jest zbędna.

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

oj powiem ci ze ostatnio jedno konto znikło ze wszystkich rankingów :) kilka dni go nikt nie widział ale o dziwo nagle powrócił na morze i do rankingów przypadek ? :) czy jakiś błąd ? w co wątpię

7. ___Adrian___

Hehe Zniknięcia kont z rankingów to normalka i częsty przypadek:D Mojego konta nie bylo z 2 miesiące w zadnym z rankingów a zadnego bana nie mialem ;p

8. Pantzer

Dobrzy obserwatorzy wiedzą że konta które niby miały dostać bana ,wracały i to topowe.Jeśli nikt czytaj BP nie ma sobie nic do zarzucenia niech "wywieszają" ID konta unikną wtedy posądzań że dla kasy konta zostały wrócone.

adax75 i _rodrigez35_ lubią to.
  9. ___Adrian___

Niestety BP nie musi się nikomu tłumaczyć w takich sprawach.

Zgodzę się z Tobą ze konta wracały po Banach, ale to były bany na czas określony 2,3 miesiące, rok.

Bany skryptu są na stałe, do tej pory były takie tylko dwa banowania, dlatego wielu graczy myśli ze takie bany są zdejmowane - a tak na prawdę nie są.

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2016
  10. Pantzer

No ja zdaję sobie sprawę z tego że BP nie musi się nikomu z niczego tłumaczyć, mało tego znając ich postępowanie nawet w najśmielszych snach nie przeszło mi żeby było inaczej.
    Dobrze że napisałeś że bany mogą być 2,3 miesięczne lub na rok hehehe.No szkoda że nie ma np 5 letniego bana.Co tam roczny.To przecież jest wystarczającym wytłumaczeniem powrotów:D i zamyka dyskusję.
    To mi przypomina kiedyś była taka reklama .Dotyczyła jakiegoś auta. Samochody zwykle mają gwarancję 3lata lub do iluś km najczęściej 100tys. A tu firma wypaliła 1mln.To nic że w praktyce chyba niemożliwe jest przejechanie tylu km.
    Ale wracając do gry.To ja proponuje żeby bany były na 1,2,5 ,10 lat wtedy definicje perma można sobie darować.Ale przynajmniej nikt nie będzie miał prawa zarzucać że są powroty po permie.Kto by tam sprawdzał.
    A tak z ciekawości za jakie przestępstwo można dostać bana na rok?:p jednocześnie żeby to nie był perm?:p
    A skąd ty możesz wiedzieć czy dane konto wracało po banie czy po permie?Bo ja słyszałem od jednego gracza że dostał maila z zachętą do powrotu po banie czy permie tego już na 100% ci nie powtórzę ale żeby było śmiesznie to nie było na pewno po 2,3 miesiącach ani nie po roku.
    Z całym szacunkiem.Proponuję ograniczyć się do pisania rzeczy które wie się na pewno, szczególnie gdy próbuje się występować w roli adwokata.
    Z mojej strony to tyle w tym temacie bo i tak to jałowe dyskusje.
    Pozdrawiam.

11. ___Adrian___

Widzisz adwokatura nie jest moja intencja, jest nią uświadomienie graczy, którzy nie wiedzą jak to wygląda z drugiej strony.

Musisz rozgraniczyć przeszłość od teraźniejszości. W przeszłości były bany na czas określony o których wspominałem, w obecnej chwili debatujemy na aktualnym banowaniem, które jest banowaniem systemowym, skryptowym dzięki któremu gracze są banowani pernamentnie.

12. Mini_Chuck_Norris.

Mini_Chuck_Norris. Naśladowca mistrzów

Ciekawe skąd masz takie informacje.

13. ___Adrian___

Tak jak juz pisałem, odwiedź mnie na ts a odpowiem na Twoje pytania.

14. Mini_Chuck_Norris.

Mini_Chuck_Norris. Naśladowca mistrzów

na jakim tsie siedzisz? chętnie ciebie odwiedze.

15. zakrecony

zakrecony Młodszy ekspert

Dobre bajki piszesz tylko szkoda ze jak to bajki zero w nich prawdy:)

16. Takeri

Takeri Forumowy żółtodziób

adwokatem bylbys kiepskim bany nalozone skryptem tez sie da zdjac moze to zrobic com i nikt tego nie sprawdzi bo i po co , znajac bp tak robia w ramach polityki prywatnosci w domysle czytac pazernosci :D w ramach swojej polityki bp pozwala na okradanie graczy bo inaczej sie tego nie da nazwac , gracz kupuje podwajacz i poswiecajac czas i pieniadze nie osiaga takich korzysci jakie powinien , to tak jakby ktos pracował miesiac i czekał na wynagrodzenie za wykonana prace a ktos uzywajac programu spowodowałby że na konto wplynela by tylko czesc przelewu a reszte by przeja sprytny zlodziej , okradziony gracz musi kupic kolejny podwajacz zeby osiagnac to co sobie zaplanowal i za co juz raz zaplacil , na tym ze ze zlodzieje uzywaja botow i skryptow bp zarabia i to autentyczny fakt :p to jakby czesc biznesu :)

Wiedzac jak dziala skrypt kiedy i jakie sa wprowadzane w nim zmiany latwo uniknac bana na konto na pewno nie pozegnamy botow :p wyeliminowani zostana tylko ci ktorzy nie posiadaja informacji a to spora róznica ale ty akurat o tym powinienes wiedziec :p

17. ___Adrian___

W teorii takiego bana może zdjąć każda osoba która ma dostęp do ACP. W praktyce nikt tego nie zrobi, ponieważ to i tak szybko zostanie ujawnione.

Wiele osób twierdzi ze czegoś można uniknąć, ale to może zweryfikować jedynie czas - nam pozostaje jedynie czekać i nasluchiwac :p

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2016
  18. WkurzonaMamuśka

WkurzonaMamuśka Czeladnik forum

O jakich blokadach Wy piszecie, na co liczycie? BP sam sprawił wprowadzając np Ligę, że większość graczy, bardzo duża większość zaczęła puszczać konta na skryptach. I co myślicie, że nie widzą astronomicznych ilości PE, aktywności konta przez 24h. Widzą, wiedzą i jeszcze nagradzają za to na koniec rankingu. Piszecie, że nie mogą tego udowodnić itp i itd, ludzie nawet gdyby mogli nie usuną 90% serwera, może na pokaz ukarają kilka kont, ale nic się nie zmieni. Pozostaje się do tego przyzwyczaić i grać dalej dla zabawy albo po prostu zmienić grę.

19. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

zrobili aleję sław i co pobanowane konta wyskoczyły w rankingach:) No Coment

20. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

jestes pewny to gracze z permamentnymi banami nie sa usuwani z rankingow i gry calkowicie ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.