Blokady BOT-ów, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

Wysłałem do supportu propozycję, że przedstwaię im łatwy i tani sposób na pozbycie się botów, a jeśli mój pomysł okaże się wart realizacji to oczekuję odblokowania wszystkich kont zablokowanych za zbieranie bonów. Zysk podwójny - pozbycie się botów i odzyskanie starych graczy, którzy pomimo rocznej przerwy zechcą powrócić do gry (i nadal w nią inwestować). I wiecie co mi odpisali ? - Zgłoszenie zostaje zamknięte. Wygląda na to, że dla BP problem botów przestał istnieć - mają to gdzieś, nie są zainteresowani żadnym rozwiązaniem.

2. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

chesz zeby twoje konto od banowali hahahah zapomnij hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 marca 2016
    Cezary.1992 lubi to.
  3. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Hehe no wiesz nikt nie lubi być szantażowany. A BP ma pomysł na skrypty o czym przekonało się wiele osób w 2015 roku :)

4. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

ja bym zapłacił nawet za blokowanie botów :D

5. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

no nie do końca po 3 tygodniach odbanowali wtedy wszystkie jeśli ciebie pamięć zawodzi:0

6. Sea_Wolf™

Między szantażem a propozycją jest kolosalna różnica, ale Ty raczej nie znasz tych pojęć.
    Owaszem wsadziłem troche kasy w konto, a nie lubie być okradany.

7. ___Adrian___

Oj ale to dwie różne sytuacje, mam na myśli zablokowanie kont przez skrypt BP, który zablokował na stałe wszystkie konta bez możliwości odblokowania.

8. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

Wtedy też był scrypt a może za dużo rozumów zjadłeś

9. WkurzonaMamuśka

WkurzonaMamuśka Czeladnik forum

I na pomyśle się kończy ? Mam pomysł jak zarobić milion ale póki nie zacznę realizować pomysłu milionerką nie zostanę :p . Adrian myślę, że firma powinna zatrudnić Cię jako specjalistę ds. Public Relations :)

Pan_Lolek lubi to.
  10. Bonifacy400.PL-

Bonifacy400.PL- Czeladnik forum

Jóź weźcie przestańcie ten monotonny temat drożyć

11. ___Adrian___

Tak było takie banowanie przez skrypt, ale skrypt był błędny dlatego też te bany nie byly pernamentne tylko na 2 tyg. W przeszłości było wiele banowań. Ale w tym momencie nie maja one zadnego znaczenia.

Jedynie ma znaczenie ten skrypt który wybanował pernamentnie setki graczy. I to banowanie udowadnia nam zwyklym graczom że jednak BP mozne wybanować nieuczciwych graczy. Kwestia nas nurtująca najbardziej " kiedy ". Gdyby BP systematycznie banował nikt z nas nie widział by problemu. Ale że zajmuje im to troszke czasu to jest jeden wielki krzyk ze ekipa zla i niedobra :D

Podziel sie tym pomyslem na milion :D Pomożemy Ci zostac milionerka za mały % :D:D

12. Sea_Wolf™

Troszke czasu :) hehe masz niezłe pojęcie o czsie. Ostatnie banowania były rok temu, a gdyby BP banowało systematycznie , nikt by sie nie odważył na używania botów, zwłaszcza ci co wsadzili kase w konta - a obecnie to własnie oni latają na botach.

13. .BlackSabbath.

najlepsze są niespodzianki :D

14. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Coś się dzieje w temacie ?

15. TRYTON

TRYTON Okazjonalny autor

Coś na pewno :p

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2016
    SMOD_Mróz i SMOD_*Angua* lubią to.
  16. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Kto się pierwszy pochwali :)

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2016
  17. SUMO

SUMO Zaawansowany

Ty KIELCE :)

18. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Niestety nie korzystałem - lecz po karze jaką dają wydaje mi się że mogłem :)

19. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

o jakiej karze mowisz chyba bany jeszcze nie polecialy nadal widze bociarzy..

20. .BlackSabbath.

dokładnie ,nic się nie zmieniło

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.