Błyskotki do sprawdzenia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pantzer, 31 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Przepłynąłem sobie z dołu do samej góry.Po drodze spotkałem dosłownie kilka statków w tym jedną boniarkę. Moje spostrzeżenie :
    ilość błyskotek na mapach znikoma
    A skoro gracze ich nie wyzbierali , boniarki ich nie wyzbierały to? Spodziewałbym się raczej całej masy.
    Może to sposób na boniarki:p ale pewnie i na początkujących graczy dla których błyskotki to jedyny sposób na nazbieranie pereł.
    Już nie wspomnę że zakup podwajacza w takiej sytuacji mija się z celem.
    Prośba o sprawdzenie.
    Pozdrawiam.

BlackPearl§ lubi to.
  2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

rzeczywiscie malo blyskotek boty sporadycznie widze

3. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

znając życie mniej graczy na mapie mniej błyskotek:cool:

4. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

znajac bp i zycie po 4latach stwierdza ze byl to blad tak jak bylo z premka ze skrzynek byla na miecha a po kilku latach stwierdzili ze byl to blad i jest na 7dni brak slow ktorymi mozna okreslic dzialania bp zeby baniora nadgorliwiec udajacy ze nie pracuje dla bp wlepil a profity zbiera za wciskanie ciemnoty i banow

5. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

dokladnie podwajacza nie oplaca sie kpowac chyba ze ktos ma ochote wlaczac bota na noc wtedy cos tam uzbiera

6. Czy coś jeszcze w tym temacie?

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Opisany problem nie został zakwalifikowany jako błąd.
    Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.