Bokor w przeszkadza w graniu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dynia432, 25 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

Siemka mam problem i parę osób co się teraz loguje. Informacji o Bokorze nie można skasować, co przeszkadza grać. Nic nie działa na 2 komputerach próbowałem się zalogować i ten sam problem na kilku przeglądarkach i nic. Naprawcie to szybko.....

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Wyczyść ciasteczka historie przeglądarki, pamięć podręczną. Napisz jeszcze jaką masz przeglądarke?

3. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

U mnie pomoglo odswiezenie strony i po problemie :D

4. dynia432

Dodam że tak się dzieje na Pl2 :D i praktycznie każdy z mojego sojuszu ma ten sam problem, więc myślę że wina nie leży po stronie ciasteczek, skoro każdy kto próbuje się zalogować do meny gry ma ten sam problem. A mianowicie nie da się skasować okienka Bokora informacji. xD

5. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Nastąpił błąd i baner z bokorem nie działa jak należy :(
    Zgłoszone.

6. OPUSZCZONE_PORTY

OPUSZCZONE_PORTY Aktywny autor

cały czas to samo wchodzić przez kup teraz. pozdrawiam

7. dynia432

dodam tak, że aby wejść trzeba:
    przyciskiem TAB kliknąć parę razy i enter i może wam odświeży mapkę na jakimś innej zakładce menu gry xD

8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Wystarczy kliknać na banarze z pergaminami kup teraz a pozniej zamknać płatnosci i po problemie ;p

9. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

a czy w tej grze dziala cos poprawnie bo ostatnio zauwazylem ze poprawnie to tylko dziala dodawanie zbednego badziewia za plny i zwiekszanie strat kajakow do tych co maja juz zrobionego fulla na maksa moze czas nad tym sie zastanowic a nie wciaz nowe badziewie tylko i wylacznie za plny my nie zarabiamy tyle co BP na tej grze i nas niestac zeby na kazde wielkie 'G' pchac kase ktore BP da za plny

10. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

cóż każdy mówi że za pln działa niestety nie:)

11. Problem już nie występuje. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.