boniary/automaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MOCARZ_RONNI_USS®, 7 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

Często podaje na czacie gry na jakiej mapie widze gracza na boniarce/automacie chociazby po to aby spolecznosc seafighta wiedziala kto jest oszustem, czesto rowniez zwracana mi jest uwaga ze uprasza sie o nie nie wysnuwanie bezpodstawnych oskarzen a wszelkie dowody prosze przeslac do supportu, byc moze chodzi tylko o "gre" slow , wiec bd pisal np mapa 5/2 gracz xxx nie oddaje :D , ale mniejsza z tym , otoz chcialbym aby owe oskarzenia byla podstawne i nie ma problemu moge owe dowody dostarczac, bo nie trzeba byc geniuszem aby sie zorientowac ze gracz lata na skarze czy innym bociku, oczywiscie zawsze moze sie bronic mowiac ze nie ma ochoty na walke, albo to po prostu jego fanaberia ze zbiera sobie bony a jak ktos go atakuje to ma to gdzies i dalej robi swoje, i teraz mam pytanie jakie dowody mam dostarczyc do supportu? Screen niczego nie udowadnia to jak zdjecie wycinek z gry, filmik juz predzej ale czy ktos to tam ogarnia w ogole, zeby po prostu moja robota nie poszla na marne :D Przypome jeszcze ze byla sytuacja i to nie jednorazowa tylko bodajze 3 razy gadalem na czacie jak akurat byla z (xxx), podawalem ze na tej i na tej mapie taki i taki gracz lata na boniarze i 0 reakcji z jej strony, a wszytsko podane jak na tacy wystarczylo zeby sama sprawdzila, pisala ze to nie takie proste, ze nie ma czasu, zebym pisal do supportu gdzie przeciez ona jest jego czescia i to 1 z wazniejszych hehe, wrocmy do tematu, jak nagram filmik to bedzie wystarczajacy dowod ?

Ujawnianie nicków członków ekipy na forum jest zabronione.
    - 51 pkt.
    MOD_Mikser

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 maja 2014
  2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

filmik nie jest dowodem poczekaj jeszcze z miesiac gora 2 i poleci seria banow:)

3. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

a co jest dowodem?

4. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

w praktyce to nic

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jakiekolwiek oskarżenie proszę słać do pomocy technicznej pisząc wiadomość poprzez formularz kontaktowy. To jedyna opcja która pozostaje.
    Co do filmiku, można zawsze spróbować.

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Dopoki BP sam Ci nie da baniora to zaden dowod nie bedzie podstawa do zablokowania gracza, przerabiamy to od dawna. Predzej gracz wyrwie baniora za free niz za wysylane tickety :p

7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

gdy ktoś pływa bez przerwy za błyskotkami to nie znaczy że od razu na boniarce.
    ja pływam tak od początku roku i nawet już niewolników nie kupuje i czat mam wyłączony. Z kimś takim ciężko nawiązać kontakt:) no i ciężko też udowodnić, automat czy nie. Może znajdą jakiś magiczny sposób na takie automaty. w chwili obecnej chyba najlepszym sposobem na to jest topić takich graczy:)

8. THE_RALF

THE_RALF Czeladnik forum

Witam na glownym koncie mam banika na forum za podanie nazwy czlonka ekipy, nie wiedzialem ze nie mozna podawac, juz wiem , sorka za to w takim razie, na forum pisze od czasu do czasu i nie orientuje sie super co mozna a co nie , z nazwa gracza/czlonka ekipy myslalem ze nie ma wiekszego problemu podac, skoro mozna chyba podawac w pozytywnych aspektach, jest chyba dzial pochwaly itd , to co mialbym tam niby chwalic kogos bezosobowo heh to glupie, to rowniez chyba mozna podawac w aspektach negatywnych, ale jak widze nie, przedstawilem tylko moje rozumowanie ale kij w to, przeprosilem i po temacie jak o to chodzi :D a co do tego co walker pisales no to bez jaj, w taki sposob to mozna sie glupio ze wszystkiego tlumaczyc, oczywscie teoretycznie moze byc taka sytuacja ze gracz ma wywalone na ataki innych , lata i zbiera godzinami dalej bony :D no ale jak topimy "znanego" gracza, ktory na wojenkach duzo topi itd i gdy tylko jest aktywny (nawiazanie do botow :D) zawsze strzela, to nie wierze nagle w przemiane takiego gracza ze przez kilka h jak zbiera bony nie odda nawet glupiego strzalu z pustaka i dobrze o tym wiesz i Ty walker i Wy drodzy gracze, i skoro systemowe rozwiazanie wciaz nie dziala, baa chyba nawet nie ma owego :D , to powinno byc po prostu info na forum ze gracze z ekpiy , powiedzmy ze BA, od czasu do czasu będą latac po mapach i sprawdzac w taki sposob i jak sytuacja z danym graczem bedzie nagminna to niestety ale banik, a to co walker Ty pisales to takie glupie tlumaczenie byle tylko nic nie robic z owym procederem, otoz wszelkim oszustwom my uczciwi gracze mowimy stanowcze NIE ! :D

pozdrawiam RR

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2014
  9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Ale ja naprawdę tak ostatnio zbieram:) nie mam wszystkich kaszteli zrobionych i żeby włączyć miecz kilowy muszę rampę wyłączyć więc po co mi niewolnicy jak moge szybko zwiać i dalej zbierać :)
    Ale masz racje, gdy ktoś normalnie zbiera i się go zaatakuje to zawsze jakoś zareaguje.
    I nie mam zamiaru nikogo bronić:) niestety w tej sprawie MODzi mogą zrobić tyle co zwykły gracz

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

To nie jest takie proste.
    Ekipa nie może sama decydować co robić w takich sytuacjach. BA mają z góry narzucone zasady postępowania.

11. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

SMOD_Lilith
    bądźmy szczerzy wspaniałe bp ma to gdzieś,

a wy nic nie robicie bo nie macie ich przyzwolenia
    i niema co ściemniać o pisaniu na tych oszustów ticketów bo i tak z nimi nic zie zrobicie .
    Nie macie się co łudzić że BA będzie pływać i sprawdzać bo im po prostu zakazano podejmowania jakiegokolwiek działania w tej sprawie.(przeciw pojedyniczym przypadkom /grazczą)
    BP ograniczyło się tylko do puszczenia od czasu do czasu skryptu który niekoniecznie wyłapuje tylko i wyłącznie boniarki, ale i tych co ciągle zbierają sami boniki więc MOD_Walker licz się z tym ze banika z automatu za błyski wyłapiesz od systemu ;) skoro powiadasz że tylko za bonami latasz he he :p

tinky29 i ב♦д♦ם♦д lubią to.
  12. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

13. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nikt się od dawna nie wypowiadał w temacie.

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.