Bonus za logowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 11 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Mam problem, a mianowicie dostałem bonus za logowanie 2 razy w tym samym czasie i tak oto zamiast 200 pereł i 1 kryształu dostałem 400 pereł i 2 kryształy. Mam zapis w dzienniku pokładowym, ale nie da się u mnie z poziomu komputera go wstawić (zdjęcia ekranu). Proszę naprawić wspomniany przeze mnie błąd i jeżeli się da odebrać mi 200 pereł i 1 kryształ.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 września 2014
  2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Żartujesz ;):D:Dtakich błędów to jak najwiecej proszę:p
    Zresztą on występuje tylko w jednym przypadku ;) dostajesz podwójnie tylko jesli jesteś zalogowany na przelomie doby;)

3. ~OLIMPIC~

~OLIMPIC~ Młodszy ekspert

serio ziomek coś jest nie tak z tobą weź lepiej przestań w syfa grać jak masz być taki uczciwy :) bo wątpię że długo z tym pociągniesz :)

BARTEKO lubi to.
  4. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Ja tylko piszę swoje zdanie na ten temat.

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie widzę żeby było więcej takich zgłoszeń, więc problem raczej tylko u Ciebie ale zgłaszam. Fajnie, że znajdują się uczciwe osoby:) Jeśli bardzo przeszkadza Ci te 200 pereł i 1 kryształ, to napisz do supportu podając swoje ID.

6. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Dziś o godzinie 00:05 znów podwójny bonus za logowanie. o_OKiedy jest szansa, że naprawią ten błąd???:cool:

Jak prawidłowo cytować???o_O

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 września 2014
  7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Kiedy naprawią?? Nie wiem. Co do cytowania po prawej stronie pod postem proszę kliknąć "odpowiedz" i proszę nie pisać postu pod postem i korzystać z opcji "edytuj", pozdrawiam.

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Dzięki Moderatorze!:D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 września 2014
  9. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Kolejny zgrywus któremu się nudzi :D

Nie pisz na czerwono bo mod Cię skrzyczy, ale to pewnie już wiesz ; p

Co do podwójnego bonusu to każdy go może dostać gdy będzie na stronie głównej i po północy odświeży to dostanie x 2 i tak to jest od kilku miesięcy :p i to nie błąd :p

SMOD_Mróz lubi to.
  10. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Witaj mój imienniku. Nie rozumiem dlaczego zgrywus, aczkolwiek dzięki nie będę pisał na czerwono to jest mój 6 post także miałem prawo tego nie wiedzieć.

11. Twój szósty i o sześć za dużo ;)

12. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

ja to nic nie chce pisac ale kiedys bylo takie dlugie ogloszenie niby od Heiko czy jak mu tam ze beda zmienione nagrody za logowanie a tu z rok zlecial i klapa:(

13. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak, pożre żywcem za czerwony.:p Fakt to prawda od dawna tak jest z tymi bonusami, może nawet już rok - w każdym razie dawno o tym słyszałem. O tej godzinie grzecznie spie i nie korzystam z tego daru obfitości.:D

15. kemoT

kemoT Książę forum

Moim zdaniem to nie jest błąd, tylko w taki właśnie sposób BP nagradza najbardziej "wytrwałych" graczy, którzy nie szczędzą nocy dla SF :p Ja bym przy tym nic nie grzebał tylko zostawił tak jak jest :D

16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jak Kto woli, tak sobie to tłumaczy. Brak dalszej aktywności/pytań w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.