Bony na mapie pierwszego lvl-u.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PЯOgяαмιқ, 28 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PЯOgяαмιқ

PЯOgяαмιқ Okazjonalny autor

Ostatnio chyba weszło do gry coś takiego, że graczy od któregoś lvl-u nie mogą zbierać bonów na mapach poziomu pierwszego, jakie jest to ograniczenie lvl-owe do którego lvlu gracze mogą zbierać bony na mapach 1/x?

2. kemoT

kemoT Książę forum

Wydaje mi się że gracze z lvlami 1-5 mogą zbierać tam błyskotki, ale możesz samemu spłynąć na 1/x stanąć na błyskotce i jeśli nie zbierzesz to powinno ci wyskoczyć na górze ekranu jakie ograniczenia lvlowe dotyczą błyskotek.

3. PЯOgяαмιқ

Tak wiem ale po prostu mam 3 lvl a chcę zrobić do 5( nie jestem pewien czy mogę) i zobaczyć jak wygląda sytuacja z bonami na mapach 4/x, 5/x bo póki co tu na mapach pierwszego poziomu jest więcej niż na mapach 13/x 14/x na serwerze którym grałem wcześniej.

4. DE-LUX

DE-LUX Czeladnik forum

zależy jeszcze jakie serwer, a tak to spokojnie możesz robić testy do 5 lvl :p

5. PЯOgяαмιқ

Nie zrozumiałeś chyba dokładnie :p
    Teraz wprowadzili tak, że jak osiągniesz jakiś level to nie da się zbierać błyskotek na mapie 1 lvlu i właśnie chce się dowiedzieć jaki bo nie mogę znaleźć tego ogłoszenia. I teraz się boje czy jak zrobię do 5 to przypadkiem nie stracę tej możliwości zbierania boników na 1/x.
    Co do bonów to wcześniej grałem na Skandynawii a tu masz sytuację ile bonów jest na moim obecnym serwerze na 1/x i tak jest zawsze:

6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Mając 5lvl będziesz jeszcze zbierał bony , mając 6lvl już nie. :D
    A co do bonów , to wyżej jest ze 10 razy więcej :p taka mapa 15 , 20 , czasem 10 zależy :D

7. PЯOgяαмιқ

Tylko tak zbieraj teraz sobie na mapie 15,20 bądź 10 gdzie strzelają Cię wszystkie upierdliwe boty :D
    I nie koniecznie wcale więcej a na pewno nie na PL1 bo grałem i wiem na Skandynawii było w miarę ale zbierając bony w ciągu godziny podobne ilości co zebrałem traciłem na kule bo ktoś się do mnie rzucił a na 1? Spokój i cisza ^
    ^

8. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Najfajniej było jak były stare niewidki :D Ja pływałem chyba pół roku non stop - taka mania :D w ogóle najłatwiej było mi tak wbić fulla z armat

9. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

to fakt, stare niewidki byly fajne - troche nudy ale mozna bylo na perga wskoczyc sobie dla rozrywki. A PZ ile sie zbieralo - po 30kk ludzie mieli ;)

10. PЯOgяαмιқ

Zrobiłem 5 lvl bony nadal mogę zbierać, do zamknięcia.

11. Więc zamykam:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.