BP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MĨŚĨΣĶ, 1 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MĨŚĨΣĶ

MĨŚĨΣĶ Młodszy ekspert

(...) te armaty róznica gracza który nie płaci BP 60k w salwie .
    Rozumiem róznice 20k pomiedzy graczem który inwestuje a który nie inwestuje
    a nie (...) 60k przy mojej salwie 55k a ich 115 a nawet 120k z roswietlaka PRZESADA.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 sierpnia 2018
  2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jesteś pewien że to był rozświetlak a nie amunicja żywiołów która ma o 25% większą wartość szkód?

Przy dyskusji proszę o rzeczowość i szacunek do innych członków społeczności. Trochę kultury stwarzałoby lepsze pole do rozmów.

3. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

乂™๖ۣۜTomãşz乂♏ Okazjonalny autor

BA_TefnutBoard Administrator
    Team Seafight
    Nowy
    MĨŚĨΣĶ napisał:
    (...) te armaty róznica gracza który nie płaci BP 60k w salwie .
    Rozumiem róznice 20k pomiedzy graczem który inwestuje a który nie inwestuje
    a nie (...) 60k przy mojej salwie 55k a ich 115 a nawet 120k z roswietlaka PRZESADA.​
    Jesteś pewien że to był rozświetlak a nie amunicja żywiołów która ma o 25% większą wartość szkód?

Przy dyskusji proszę o rzeczowość i szacunek do innych członków społeczności. Trochę kultury stwarzałoby lepsze pole do rozmów.

4. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

乂™๖ۣۜTomãşz乂♏ Okazjonalny autor

BA broni płacących i nie podnosi ręki na żywiciela , BA_Tefnut - tak trzymaj :)

5. MĨŚĨΣĶ

MĨŚĨΣĶ Młodszy ekspert

dobra przesadziłem z wulgaryzmami ale co poradzic jak gre zniszczyli teraz dodali te smieszne hrell boty i dla kogo one .... z tego co widze to dla Seabotów a z roswietlaka napewno do mnie tłukli

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.