bractwo XXX

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika piotrekwaw92, 19 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piotrekwaw92

piotrekwaw92 Czeladnik forum

W jakim sojuszu,aliansie jest bractwo [XXX]? Poprosze kontakt do glownej gildii bractwa

Mozna doczekac sie odpowiedzi,po dlugiej przerwie chcialem wrocic do statkow

/*
    Post pod postem. Następnym razem proszę używać opcji edytuj.
    MOD_Tesla

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 września 2015
  2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Zobacz:
    https://board-pl.seafight.com/threads/aktualne-alianse-na-pl1.1501/
    https://board-pl.seafight.com/threads/aktualne-alianse-na-pl2.1860/

Jak widzisz nie ma tu nigdzie bractwa XXX o którym piszesz, spróbuj dopytać się na czacie gry.

3. *AiszaDiabel*XXX

*AiszaDiabel*XXX Czeladnik forum

4. CM_Jadowita

CM_Jadowita Guest

Ja nie wierze moje bractwo nie istnieje

5. zakrecony

zakrecony Młodszy ekspert

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Dlatego napisałem aby dopytał się na czacie globalnym :)

7. TutiLimoni

TutiLimoni Okazjonalny autor

Mało pomocna są twoje odpowiedźi , prościej by było poinformować że to bractwo bez aliansu :D ale po co pomagac graczom :D

8. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Hmm jeżeli czegoś nie jestem pewny to po prostu tego nie piszę, nie wiem co to za bractwo i nie wiem gdzie jest, to że ktoś tak napisał nie znaczy że mam to potwierdzać :) Nie orientuje się co to za bractwo dlatego proponuję aby dopytać się o nie na czacie, lub czekać właśnie na odpowiedz innych graczy :)

9. TutiLimoni

Z tego co wiem grasz na jednym serwerze z tym bractwem :D nie raz pisales z jego graczami na czacie :D ogarnij sie :p

10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ani Mod ani CM nie ma obowiązku informować graczy o sytuacji politycznej na serwerze :p

Ostatnie edytowanie: 21 września 2015
  11. TutiLimoni

A mają w ogóle jakies obowiązki ? :D

12. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

A to zależy czy chcesz usłyszeć ( przeczytać ) informacje która zaakceptujesz i nie bedziesz trolować czy taka po której bedziesz prowadził dalszą zbędną debate :D

13. CM_Jadowita

CM_Jadowita Guest

Napisze tak Bractwo ***WIECZNI ŁOWCY*** Tag 乂乂乂 nie jest w zadnym z wyzej wymienionych aliansach iz plywaj sami jako bractwo

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wszystko jasne w temacie. Brak dalszych pytań - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.