Brak Blyskoteki Programy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kristofer1973*, 11 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kristofer1973*

kristofer1973* Okazjonalny autor

Pytanie dotyczy ludzi ktorzy zakupili podwajacza blyskotek np na 3 miesiace i nie maja mozliwosci korzystania z niego ze wzgledu na brak blyskotek.Co BP ma zamiar z tym zrobic i jak poradzic sobie z programami co lataja teraz za skrzynkami i klepia NPC dalej na potege?

2. 54xenon45

54xenon45 Czeladnik forum

my skromni gracze możemy płacić i przyglądać się

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

podczas jednego patcha mieli zwiekszyc ilosc blyskotek niewidzisz roznicy ?

4. kristofer1973*

kristofer1973* Okazjonalny autor

No jakos nie widze roznicy znalezienie blyskotki do misji graniczy z cudem

5. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

Znalezienie błyskotki jest bardzo trudne, a jestem ciekaw, ile trzeba czasu jest potrzebne do zebrania mojo na jakąś mapę bonusową

6. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

co wy gadacie na 8 i 9 cały wysyp

7. *Filippo*

*Filippo* Czeladnik forum

Powodzenia w pływaniu na 8 i 9 gdzie po przepłynięciu mapy wzdłuż jesteś prawie na denku, dzięki masowej ilości pogromców tytanów, którzy są botami agresywnymi...

8. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

nie wiem ja tam na luzie zbierałam

9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Ilość błyskotek została zwiększona w Patchu [klik]. Temat nieaktywny, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.