Brak dodanego postu w konkursie.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KrzychowskY, 25 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KrzychowskY

KrzychowskY Forumowy żółtodziób

Witam.

Dzisiaj miało odbyć się losowanie więc zajrzałem do tematu, chciałem spojrzeć na swój post w celu sprawdzenia jakie wysłałem liczby w moim zgłoszeniu. Co się okazuje, mój post został usunięty. Na pewno usuniety, bo w powiadomieniach mam, że ktoś później odpowiedział w tym temacie, w którym się udzielałem. Nie zostałem poinformowany nawet żadną wiadomością, nawet jeżeli moje zgłoszenie nie było kompletne, lub coś było z Nim nie tak. Proszę kogoś z administracji o odpowiedź w tej sprawie. Co było nie tak i z jakiego dokładnie powodu mój post został usunięty.

Pozdrawiam, Krzysiek :) !

2. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

3. KrzychowskY

KrzychowskY Forumowy żółtodziób

Szkoda, że nie zostałem poinformowany w żaden sposób wiadomością i nie miałem szans poprawienia tego... :)

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Chyba nie myslisz, ze ktos z ekipy np. do Ciebie zadzwoni? Jak bedziesz zawsze pisal dokladnie jak podano w zasadach to nie usuna Ci zgloszenia :p

5. Było bardzo dużo takich zgłoszeń. W przyszłości proponuję w dokładniejszy sposób dodawać zgłoszenie, a przede wszystkim uważnie czytać regulamin konkursu. Wszystkie nieprawidłowe zgłoszenia były odnotowywane w temacie pytań i dyskusji.

Mówi się trudno.. :( To nie pierwszy, ani nie ostatni konkurs. Zapraszam do udziału w kolejnych. ;)

Zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.