Brak mozliwosci zmiany wielkosci mapy morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MOCARZ_RONNI_USS®, 14 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

Problem jak w temacie, proszę o przekazanie wyżej

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

a probowales sie przelogowac? :p

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

w chwili obecnej nie mam żadnego problemu ze zmianą rozmiaru mapy. Spróbuj się przelogować, zmienić przeglądarkę, przeczyścić przeglądarkę. Możliwe że złapałeś chwilowego laga:)

4. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

co sie tu dzieje statek przeskakuje ,strzelac sie nie da chyba ze z 5 razy książki pozmienasz kibel ogólnie

5. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

wszystkie problemy zostały zgłoszone i należy czekać na ich naprawę

6. *Sir_Ucho*(XXX)

*Sir_Ucho*(XXX) Czeladnik forum

Witam, od restartu dzisiejszego nie działa zakładka opcje: nie da się zmienic rozdzielczosc, ustawienie konfiguratora nie trzyma, nawigacja klawiszy nie działa. Nadmieniam ze wyczysciłem pamiec przeglądarki i zrobiłem rest... kompa

nawet na mape nie mogę wbić tylko non stop komunikat "congestion error" - o co tu chodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2014
  7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

sprawdź jeszcze raz czy to wszystko co opisałeś działa prawidłowo jeżeli udało się zalogować. Ja się zalogowałem bez problemu i wszystkie opisane przez ciebie błędy u mnie nie występują oprócz zmiany rozdzielczości.

wszystkie błędy są na bieżąco zgłaszane

8. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Potwierdzam zakladka opcji nie dziala, wciaz sie resetuje do wczesniejszych ustawien.

9. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

No nie jestem nowicjuszem :D sprawdzalem rozne przegladarki, czyscilem te all pierdoly , ciastka nie ciastka i nic, blad jak nic, prosze o naprawe

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Poprawka. U mnie również po zmianie ustawień mapy morza i po przelogowaniu wszystko wraca do poprzednich ustawień:)
    zgłoszone

11. EDWARD`TEACH[USS]

EDWARD`TEACH[USS] Forumowy żółtodziób

nadal nie można zmienić rozdzielczości mapy!! Naprawicie to wreszcie czy musimy czekać do poniedziałku aż BP przyjdzie do pracy?

12. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Misje rowniez nie dzialaja przynajmniej u mnie od dwoch dni nie moge testa zrobic, mam 400 piratow a pisze mi w wymaganiach ze mam 0 tak samo ze zlotem itp :(

ps, kolejny blad na pannie (nie wiem jak na innych) czasem fale sa 2 razy wieksze niz powinny byc na szczescie logout i ponowne wejscie czasem pomaga.

13. $-.Ża®€k.-$[βДĐ]

$-.Ża®€k.-$[βДĐ] Czeladnik forum

maja bardzo dobrych informatyków co robią poprawki jedno zrobią 10 rzeczy zepsują wielkie gratulacje dal nich :)

14. qbas-1983

qbas-1983 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo nie da sie wprowadzić żadnych ustawien na mapie bo po wylogowaniu wszystko sie resetuje do poprzednich ustawień . gram w tą grę 3 3 tygodnie a non-stop coś jest nie tak

15. *God*Of*War*uss*

*God*Of*War*uss* Forumowy żółtodziób

jak dla mnie to seafight na kompletne dno zszedl bledy za bledami grac sie nie da masakra jednym slowem

16. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

Kurde od piatku lipa po topie,błąd z ksiazkami itd a tu sraka czy mozecie zadziałać tak jak w dziale płatności

17. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ze względu na brak aktywności tematu, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.