Brak piratów+ brak chatu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Hacjenda88[PL-], 12 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hacjenda88[PL-]

Hacjenda88[PL-] Forumowy żółtodziób

Witam,

Od 2 miesięcy nie mam dostępu do chatu. Po prostu nie pojawia się okienko chatu na mapie morza niezależnie od tego, co bym nie robił.

Dodatkowo, od jakiegoś miesiąca nie da rady włożyć piratów na statek. Mam ich kupionych,próbowałem na różnych przeglądarkach a nawet z różnych adresów IP i nic.

Da się jakoś ten problem rozwiązać?

2. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Problem z piratami jest juz znany od dawna a okienko chatu resetowales w ustawieniach?

3. Hacjenda88[PL-]

Hacjenda88[PL-] Forumowy żółtodziób

Tak, resetowałem i dalej nic nie daje. Czasami zdarza mi się grać bez TS tak więc chat by się przydał :(

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Spróbuj zresetowac czat w opcjach jezeli to nie pomoze zmniejsz grafike na najmniejsza i zobacz czy okienko z czatem gdzies Ci nie wsiaklo poza ekran mapy morza. A co do piratów, niestety jest bład i nic nie mozemy zrobic jak tylko czekac na jego naprawę.

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Hacjenda88 udało się rozwiązać problem ?

6. Błąd z piratami został już naprawiony, a czat pojawił się?

7. Roman52

Roman52 Mistrz forum

ten problem przynajmniej jest z pół roku jak dobrze pamiętam i do dziś nic się z tym nie zmieniło

8. Przecież można piratów włożyć na statek.

9. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

już od długiego czasu jest problem z piratami naprawiony. a co do czatu podaj FPS jaki masz ?

10. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

Nie jest wcale naprawiony

11. -=grzesiu1515=-

na glob1 wkładam i wyciagam piratów jak chce. wiec jest naprawiony było to ogłaszane oficjalnie

12. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

u mnie jest tak, musze dwa razy kliknąć zakładke abordaz zebym mógł dodać piratów

13. -=grzesiu1515=-

ale ogol ogolow da sie piratow dokladac ;)

14. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

Człowieku mnie nie interesuje co kto ogłaszał tylko to co dzieje się na moim koncie i wielu innych

15. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ten problem niestety nadal występuje i pozostaje czekać jeszcze aż i to zrobią, ale ogólnie uzupełnić piratów już można.

16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd dawno został naprawiony. To że trzeba klikać dwa razy w zakładkę "abordaż" - nie jest dużym problemem. Brak dalszych pytań i aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.