Brak potwierdzenia adresu E-mail

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kamil_sebastian2015, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kamil_sebastian2015

kamil_sebastian2015 Czeladnik forum

Witam Serdecznie
    Po ukończonej rejestracji powinienem dostać e- mail z opcja potwierdzenia adresu e- mail. Ja takiego maila nie dostałem.
    Ja nigdy nie zmienialem maila a hasło zmieniałem i przychodziła wiadomość na adres e-mail który poddałem podczas rejestracji.
    Kolega sie rejestrowal na gre i takiego maila otrzymał.
    Zarejestrowalem sie na strone bp myslalem ze to rozwiąże moj problem ale jednak nie bo tam założyłem inne konto na ten sam adres e-mail co podalem podczas rejestracji konta na seafight. pl , co mam teraz zrobić ??
    Rejestrowalem sie 2014.12.10
    Pozdrawiam

2. Proszę sprawdzić zakładkę "spam" na poczcie..jeśli tam nic nie będzie to może w koszu coś będzie..może przez przypadek tam to przeniosłeś.. Jeśli dalej nie znajdziesz tego czego szukasz..proszę napisać i opisać problem do supportu

3. Czy problem został rozwiązany?
    E-mail przyszedł?

4. Brak odpowiedzi w temacie - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.