brak pozycji rankingowej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~Or2ełek~Co.™, 29 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~Or2ełek~Co.™

~Or2ełek~Co.™ Okazjonalny autor

witam

nie wiem dokonca czy rankingi zostaly w 100% naprawione ale tak czy siak warto wspomniec ze przy kazdej stronie brakuje pozycji rankingowej i tak np. 274 a potem 276,

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Co do wyświetlania pozycji rankingowych nie ma błędu. Sprawdzałem i na jednej stronie masz pozycje od 250 do 274, a na następnej od 275 do 299 ;).

3. ~Or2ełek~Co.™

tzn moj ranking jest aktualnie 275 i powaznie nie ma tej pozycji LOL nie pokazuje mnie w rankingu

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Racja, za pierwszym razem każdego ostatniego pirata na stronie brakuje. Po wejściu w rankingi ponownie już się dobrze wyświetla.

5. ~Or2ełek~Co.™

zgadza sie chyba juz sie polepszylo

sorry nic sie nie polepszylo...najgorsze jest ze blad wystepuje w momencie kiedy masz pozycje 1 na kazdej stronie...moj ranking obecnie 225 i znowu mnie nie ma ale 2 strony dalej widze np 275 LOL parodia

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lutego 2016

6. Masz rację nic się nie zmieniło, nadal brakuje 1 pozycji.
    Ps. proszę nie pisz posta pod postem tylko używaj opcji edytuj.

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Tak jest za każdym razem, gdy pierwszy raz po zalogowaniu wchodzisz w aleję sław - tak pisałam Ci wyżej :) Po drugim i kolejnych odwiedzinach już się wyświetla ten pierwszy pirat na stronie. Błąd oczywiście zgłoszony.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  8. Rankingi zostały naprawione.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.