Brak reakcji BP na problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *CORVIN*, 6 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *CORVIN*

*CORVIN* Czeladnik forum

Od kilku tygodni prosze pomoc techniczna- niewykonana misja z jednego z eventow blokuje mi wszystko- nowe eventowe misje , test pirata. Nie moge sam przerwac misji- czy to oznacza ze musze pozostac zawieszony na swoim obecnym lvl'udo nieskonczonosci? Prosze o porady i podpowiedzi

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

W zestawieniach misji powinna być możliwość przerwania wcześniejszego zadania. Próbowałeś sam przerwać misję - jakie problemy napotkałeś?
    Zgłaszałeś się z tym problemem do supportu o otrzymałeś jakąkolwiek odpowiedź? Pierwsza odpowiedź jest automatyczna - daje ci ona informację że zgłoszenie trafiło do supportu. Dopiero druga odpowiedź jest odpowiedzią ludzi z PT.

Cytowanie odpowiedzi supportu nie jest dopuszczone regulaminem forum.

3. Odpowiedz doszła?
    Bądź udało się przerwac/zakończyć misje?

4. *CORVIN*

*CORVIN* Czeladnik forum

do supportu pisalem dwukrotnie- do tej pory otrzymalem tylko standardowa formulke ze przyjeli zgloszenie- misje probuje przerwac codziennie- bezskutecznie. masakra i totalne olewanie- 3 lata temu przyjeto mnie do TGC i obiecywano cuda niewidy- mam wrazenie ze traktuje sie mnie jako zlo konieczne- dawaj pieniadze i morda w kubel

5. Ile czasu minęło od ostatniego podeslania prośby? Może trzeba kolejny raz;/..teraz mamy event może komuś umklo to;/

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

W jaki sposób próbujesz przerwać misję? Na mapie morza to robisz w systemie misji?

PS.
    Twoje konto zostało sprawdzone, misja z minionego eventu została przerwana.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 listopada 2015
  7. *CORVIN*

*CORVIN* Czeladnik forum

Bardzo dziekuje za pomoc- szkoda ze tak pozno , stracilem caly event, ale...

PS.probowalem wszelkich mozliwosci, w kazdym razie dobrze ze juz moge isc dalej :)

8. Cieszymy się że problem rozwiązany :)
    Temat zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.