Brakujaca amunicja

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika chriisss89, 2 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Po wprowadzeniu unity jako główny silnik gry, zniknęło mi z konta 9 mln amunicji elitarnej(jeden rodzaj). Oczywiście kontaktowałem się z supportem w tej sprawie, ale zostałem odesłany z niczym, a dokładnie support odpisał mi ze nie są w stanie sprawdzić ilości wystrzelonej amunicji, i na tym się skonczyło. Próbowałem odpowiedzieć na emaila zwrotnego od nich ale temat został zamknięty a moja odpowiedz nawet do nich nie doszła. Liczyłem na jakąś pomoc z supportu a skończyło się jak zwykle, czyli dla nich to żaden problem, czy jest jakaś możliwość aby sprawdzić dokładnie problem, czy przesłać zapytanie gdzieś dalej jak support nic nie może z tym zrobić ponieważ nie mają odpowiednich kompetencji. Id konta 58/12105236
    Za wszelką pomoc dziękuję.

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2021
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Niestety nie ma możliwości sprawdzenia kto i ile i jakich kul wystrzelał.

3. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Ok rozumiem to, tylko chodzi o to że ja tej amunicji nie używałem, a dokładnie chodzi o amunicje piłkarska. Ostatnie eventy nie wymagały aby używać tej amunicji, przed zmianą silnika gry posiadałem ponad 10 mln kul, na chwilę obecna mam milion, dlatego nie rozumiem czemu zniknęło mi z konta 9 mln. Staram się tylko odzyskać to co posiadałem a zostało mi zabrane w nieznany sposób.

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Rozumiem Cię, ale system jest tam skonstruowany ze nie ma żadnej możliwości aby to sprawdzić :(

5. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Czyli jak nie możecie czegoś sprawdzić czy udowodnić, to wynika z tego że to nie wasza wina, czy błąd z waszej strony, i nie dostanę zwrotu utraconych przedmiotów lub nie należy mi się żadna rekompensata? (a co z kopią zapasową bo coś takiego chyba posiadacie tylko jako nasz support czy obojętnie z jakiego kraju nie macie do niego dostępu) Sprytne podejście, lub regulamin zrobiony z głową aby firma nie była stratna, chociaż jak w tym przypadku raczej nic nie tracą, to nie jest coś co można zdobyć tylko z działu płatności. Wynika z tego że nie opłaca się robić żadnych zapasów czegokolwiek ponieważ nie ma pewności że to się nie powtórzy i mogę stracić dużo więcej i ponownie nic nie otrzymam z powrotem.
    Temat chyba nadaje się do zamknięcia, jak i tak jestem na straconej pozycji, mogli byście coś napisać do tych wyżej aby w przyszłości uniknąć takich problemów.

6. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Ok.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.