Brakujace skorki statku

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika -Yuna-*, 7 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -Yuna-*

-Yuna-* Forumowy żółtodziób

Hejo, mam pytanie. Wrocilam po dlugiej przerwie (parenascie lat) i wyglada na to iz poza perlami i zlotem wszystko stracilam... Kiedys gralam dosc sporo, i mialam np rzadkie skorki ktorych nigdzie juz nie widze. Czy to znaczy ze stracilam je, czy mozna to jakos odzyskac?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jeżeli konto zostało wyzerowane to nie da się tego cofnąć.

Ps. Nie ma już czegoś takiego jak rzadkie designy :p

3. ๖ۣۜBelfego®™

๖ۣۜBelfego®™ Zaawansowany

A może wchodzisz nie na ten serwer, sprawdź wybór serwerów, bo automat może Cię wrzuca nie tu gdzie trzeba.

4. -Yuna-*

Wchodze na dobry, mam odznake pirata ta za 15 lat w grze, perly i zloto, ale nic poza tym... Szkoda, bo pamietam ze kiedys sie duzo czasu i kasy inwestowalo w ta gre :(

A co to znaczy, ze konto zostalo wyzerowane?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 sierpnia 2023
  5. BA_PP187

Przywrocone do stanu poczatkowego.

6. -Yuna-*

Mhmmm a kto mi to przywrocil do tego stanu? :D

7. BA_PP187

System, podczas czyszczenia serwerów z nieaktywnych kont oraz bractw.

8. -Yuna-*

Swietnie.. Trzeba bylo uprzedzic ludzi ze trzeba sie regularnie logowac, zeby nie stracic czasu i kasy ktore sie zainwestowalo w ta gre... Co ile sa takie czyszczenia serwerow? Strach wydawac kase na ta gre ;)

9. BA_PP187

Z tego co kojarzę była tak informacja zamieszczana na forum.

10. -Yuna-*

No to cale szczescie :) Bardzo to przydatne dla osob ktore sie nie loguja do gry ani na forum.

Roman52 lubi to.