Brawo BP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misiekspzoo, 7 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dizath

Dizath Forumowy żółtodziób

Rzeczywiscie Brak Słów... 1 dzien na grze I juz takie opcje Negatywnie na gorzysc bigpoint....

2. Frikus

Frikus Forumowy żółtodziób

działa wam pl1? ja na mape nie moge wbić

3. kemoT

kemoT Książę forum

PL1 padł

Ale fajnie to wygląda, jako rekompensate za to ze nie mogliśmy grać, dają nam znowu że nie możemy grać :p

4. Dobry-Wilkolak_GK

Dobry-Wilkolak_GK Forumowy żółtodziób

jako rekompensate zadam przedluzenia premki jak rowniez akcji specjalnej poniewaz nie moglem skorzystac z premium jak rowniez wystartowac w tym samym momencie w rankingu w ktorym moglbym zdobyc skorke... juz na starcie na duze straty...

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

I przez dwie godziny probowales ciagle sie logowac? Niewiem czy Ci podziwiac, ale szacun :p

Pomazyc zawsze mozna :p

bartek12341 i Frikus lubią to.
  6. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Nie bój się pracują w pocie czoła :eek: dajmy im troche odpocząć :confused:
    A tak zdrugiej strony ciekawe kiedy znowu postawią na nogi PL1:rolleyes:

7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

w tym evencie tylko nagroda z rankingu uległa zmianie a reszta bez zmian więc nie ma co się dziwić :)

8. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

heheh co racja to racja a jak z misjami bo na mapie jak ubiłem atlanta to mi dzusze dopisalo a na stronie nie a z misjami jak jest?

9. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

No nie ma co się dziwić jaka firma taka gra, za takie działanie tego czegoś już dawno nagrody powinny się posypać w formie zwolnień

10. dzemiol

dzemiol Forumowy żółtodziób

A wiadomo kiedy będzie można skorzystać z "uroków" SF??? Kiedy naprawią to INVALID USER ID??

11. bartek12341

Do jutra powinni chyba naprawić :p

12. No wreszcie sie ta gra posypała. Mam nadzieje że na amen bo seria błędów i lagów w ostatnich dniach tylko dobijała.

13. bartek12341

Ale jak byś chciał zauważyć padł tylko PL1 a reszta serwerów funkcjonuje prawidło (tak mi sie zdaje):D

14. ☆PifPaf☆

☆PifPaf☆ Forumowy żółtodziób

wszystko padło :p

15. i bardzo dobrze że padło.;p święty spokój bedzie

16. bartek12341

Nawet PL2? :eek:

17. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

niech pada mnie to nie wzrusza gralem i grywam dla zabawy bez inwestowania tak jak to wiekszosc grubych plnow miesiecznie niech sie martwia ci co placa ja bez syfajta potrafie zyc

18. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

Tylko BP tak potrafi ;d

UWAGA: Ponieważ jest to tylko powtórka, błędy i problemy mogą się powtarzać, ale mimo tego postanowiliśmy powtórzyć akcję.

19. bartek12341

Ale każdy lubi sobie od czasu do czasu pograć :pja np. grywam w syfajta, oczywiście mam inne gry ale jak by zamkneli gre to poprostu szkoda mi tej kasy co władowałem w te gre :confused:

20. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Powtórka ewentu i znów nie można wejść na mapę morza, super, bardzo mi się to podoba, więcej takich eventów, brawo BP

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.