Brawo BP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misiekspzoo, 7 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dizath

Dizath Forumowy żółtodziób

To co panowie dzisiaj juz nie pogramy ale kanał !

2. CypisCS

CypisCS Forumowy żółtodziób

wróciłem z roboty , siadam na gre a tu "invalid user id" albo bląd serwera, podziękuje niedługo za taką gre ...

3. ●TuCieMam●

●TuCieMam● Forumowy żółtodziób

Dawac tu moje 60 kilo jadu !!

4. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

spokojnie wydluza o kolejne 10 dni :D

5. tygrysek19gdansk

tygrysek19gdansk Forumowy żółtodziób

Masakra nadal niedziała invalid user id ja niemam czasu grac kiedy wam sie podoba ta gra była dla nas zrobiona i grac kiedy nam sie podoba wyciągać z tej gry kase potraficie ale coś naprawić juz nie!! powinniście coś nam dac w zamian za to czekanie na gre i próbowanie wejść i marnowanie czasu jakiś odszkodowań w kulkach perełkach obojętnie...bo jak narazie to niezadowoleni jesteśmy wszyscy!!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 marca 2014
  6. Hacjenda88[PL-]

Hacjenda88[PL-] Forumowy żółtodziób

A mi się udało jakiś czas temu zalogować na mapę morza, i generalnie same cuda: Brak kaszteli,brak pokładów, salwa do bota 3500 zamiast 9000 z pustaka, brak poszukiwacza, oraz brak podawajacza. Zrezygnowałem :p

7. czarek

czarek Czeladnik forum

Poprostu Super ! POWODZENA :mad::mad::mad:

8. ☆EMΣЯGΣПCY☆

☆EMΣЯGΣПCY☆ Koneser forum

Widzę ze nasza gra kochana zdechła do końca :p możne cofną nas o 7 lat wstecz

9. **bozenka**

**bozenka** Forumowy żółtodziób

Zgadzam sie z tą wypowiedzią. Wielu moich znajomych też przestało grać bo gdzie indziej nie ma takich problemów a i ja mam druga gierke ;D

misiekspzoo lubi to.
  10. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

A dziś można się zalogować na mapę morza?

11. oBus

oBus Czeladnik forum

nie mozna :)

12. x-brutus-x

x-brutus-x Czeladnik forum

Ten problem macie tylko na serwerach pL1 i pl2 chyba, bo ja grając na angliku od początku eventu nie miałem problemu.

13. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Błąd został zgłoszony. Z tego co wiem to tylko PL1 nie działa.

14. Dizath

Nie Badzcie tak zle nastawieni... Gra jest naprawde niesamowicie rozbudowana nawet nie zdajecie sobie sprawy ile tych wszystkich rzeczy jest to ogarniecia pewnie im brakuje glowy do myslenia i zlokalizowania tych bledow.... Wszystkich sryptow jest z 200 Kartek A4 a to tylko Lancuchy do prawidlowego dziala przyciskow na mapie.. Jest tego znacznie wiecej jak na moj gust wystarczy czekac i napewno w kocnu sobie z tym poradza i wroci wszystko do normy

15. Widzę, że nadal wybitni programiści BP nie ogarniają tematu. No to teraz sobie poczekamy wychodzą wszystkie zaniedbania.

16. ȤÐŖ[GK]

ȤÐŖ[GK] Czeladnik forum

i pewnie znów Event będzie o 9 Dni do przodu to by było śmieszne ! brak sensu gry . dziękuje

17. Dizath

I co nie pogramy znowu do jutra do 5 rano do restartu? ale zal

18. No trzeba mieć sporą cierpliwość.. :rolleyes:

19. Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ

Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ Czeladnik forum

I jak zwykle będzie pojedynczych rekompensat nie uznajemy, jedna wielka KPINA!

20. ...BASTEK...

...BASTEK... Czeladnik forum

no niestety mam tylko nadzieje ze wszystkie przedmioty i pergaminy mi wroca bo piec pergow piechota nie chodzi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.