Brawo dla "BP"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1906., 29 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Szukałam odpowiedniego wątku do rozmów o malejącym przychodzie i mimo że niniejszy ma dziwny tytuł to zawartość wydaje się jakby najlepiej dopasowana...

Coś albo system działa wadliwie albo mamy wadliwy opis na forum. Z racji tego że mało gram ostatnimi czasy i nie codziennie się loguję, to moje spostrzeżenia dotyczą tylko pierwszej godziny, +10%. Dzisiaj ten bonus miałam tylko około 20 minut :D :D Może doszło do zagięcia czaso-przestrzeni? Też coś podobnego obserwujecie?
    Trzymam kciuki żeby naszym magikom udało się to troszkę lepiej dopracować.

2. wertyuiop

wertyuiop Czeladnik forum

przeciez ta gra to bubel genetyczny same bledy bugi itp tak wiec nie ma co oczekiwac ze cos zrobia idealnie ale przeciez pracuja w pocie czola i chyba ten pot im sie na styki dostal i jest zwarcie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

3. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Ekhm.. moje niedopatrzenie - wątków z tematyką wprowadzonej aktualizacji jest kilka. Jakby to miejsce nie było odpowiednie to proszę moderatora o przeniesienie rozmowy w stosowniejsze miejsce.

Mutacje są niezbędne w procesie ewolucyjnym :D :D
    Co do reszty jestem niepoprawną optymistką, mam nadzieję że dadzą radę i wysiłek nie zaszkodzi. :D:D:D:rolleyes::cool:

4. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

znając życie to spece od oszustw znajdą sposób na obejście tego zmniejszonego przychodu, zaś my zwykli uczciwi gracze dostaniemy po tyłku z uwagi na ciągłe bugi :(

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Tutaj zamykam . Dodatkowo pytania proszę umieszczać w tym wątku korekta.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.