Budowanie statku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 22 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Mam remium a statek mi tak buduje majtek jak bym nie miał majtka ani premium.

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

W przypadku naprawy zawsze można to nieco usprawnić np w talentach ( Zręczność Agwe ) lub kasztelach ( Narzędziarnia ) a także na twoim statku zakładając odpowiedni klejnot w designie ;) Ten temat może okazać się pomocny [KLIK]

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Czy problem z naprawą statku został już rozwiązany?

4. •☆•SILENCIO•☆•

•☆•SILENCIO•☆• Młodszy ekspert

po co chcesz zamykac temat ktory jest powszechnie ruszany? byleby posty stukac? do MOD Widmo

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat z naprawą statku był powszechnie ruszany, gdy istniał błąd z tym związany. Błąd ten został już rozwiązany, podczas jednego "Patch Day". Inna sprawa jest taka, że ten temat jest, nieaktywny od dłuższego czasu (22 listopada), więc raczej "powszechnie ruszany" to on nie jest. Dlatego pytałem czy problem z reperką został rozwiązany :)

6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak dalszej aktywności - rozumiem że problem został rozwiązany.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.