Blad bug na placu targowym

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ΞχÐαyØfÐεατнχΞ, 5 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ΞχÐαyØfÐεατнχΞ

ΞχÐαyØfÐεατнχΞ Forumowy żółtodziób

Bug tyczy się kryształów
    gdy wygram kryształy na placu - w dzienniku pokładowym jest wpis o tym , że pieniądze na licytacje kryształów zostały zwrócone - a kryształy nie otrzymane.
    ale jest pewien problem a mianowicie wpis w dzienniku jest o zwrocie golda , a już w moim dobytku golda - gold nie wraca :)

Nie polecam przez najbliższe godziny , dni licytować kryształów .
    problem występuje od dzisiaj 19 .
    podobnie miałem z 55f oraz admiralską - 18:59:50 widniał mój nick przy danych przedmiotach , a 5 sekund później znikeły z oferty - podobnie jak z kryształami - wpis w dzienniku o zwrocie golda jest , a w moim zasobie golda - gold nie przybył.

Wyparował :(
    kryształki :​
    2016-09-06 00:00:44
    Oddano ofertę na aukcji.
    -30'000'000 Złoto

2016-09-06 00:01:54
    System dopisał do Twojego konta złoto.
    30'000'000 Złoto

reszta wylicytowanych przedmiotów doszła bezproblemowo.

Ostatnie edytowanie: 5 września 2016
  2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Faktycznie jest błąd z placem targowym, jak sprawdzałem u siebie. Sprawę przekażę dalej, by naprawiono ten błąd :)

3. ΞχÐαyØfÐεατнχΞ

Będzie jakieś info w tym wątku bądź na forum gdzieś na głównej gdy błąd zostanie naprawiony i będzie można kupić kryształki spokojnie :)?

tzn licytować .

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Jeśli ten błąd naprawią odpowiednia informacja na pewno się pojawi w Oficjalnych Ogłoszeniach czy też w Patch Day - Notes.

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Z informacji jakie dostałem błąd ten z dokładnym opisem problemu musisz zgłosić do pomocy technicznej - tylko tak będą mogli Ci pomóc :)

6. ΞχÐαyØfÐεατнχΞ

perły za dzienne logowanie tez nie dochodzą ;x
    w dzienniku jest wpis o perłach (200) , a do konta nie zostały przypisane ;d

dzienny kryształ (1) został przypisany ;x

z tego co pytałem na globalu oraz w bractwie nie tylko ja mam ten problem

Ostatnie edytowanie: 7 września 2016
  7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Sporo błędów się pojawiło z tym eventem, zgłoś również tą sprawę do PT i zostaje nam się uzbroić w cierpliwość, aż problem zniknie ;)

8. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Błąd został naprawiony.
    Zamykam ;>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.