Bugowane pasze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PunioHoliqqq, 13 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PunioHoliqqq

PunioHoliqqq Forumowy żółtodziób

Witam chciałbym sie dowiedzieć co ekipa firmy Bp ma zamiar zrobić w sprawie bugowania pasz na serwerze pl2 przez graczy głównie $ i CBS.
    Po kilku dniach eventu stwierdzam, ze gracze tych aliansów używają jakiegoś błędu / bugu z paszami.
    Jakkolwiek by tego nie nazwać, jest to nie legalne robione z tego co sie dowiedziałem programem fidler, dzieki czemu ja majac wszystyko do salwy + salwe do gracza, do graczy słabszych ode mnie bije salwami po 15.000 tyś co nie jest normalne.
    Aby sie upewnić mój kolega który ma wszystko do tarcz załozył złotą pasze defensywna, do niego (na desingu francuskim +5% do gracza) biłem po około 21.000 tyś.
    Ewenementem jest np. gracz xxx do tego gracza biłem salwa najmniejszą 10.000 tyś a najwiecej 12.000 zaraz po tym sprawdziłem wszystkie armatki, kasztele, talenty, nawet desing czy aby na pewno mam wszystko co miałem wczesniej.
    Ewidentnie ten gracz używał jakiegoś błędu.
    Według mnie ta gra powinna dawać satysfakcje z zabawy ale jezeli ktoś nie potrafi normalnie walczyć tylko musi sie wspomagać błędami wynikajacymi z rozwoju gry to jest on zwyczajnie tchórzem.
    Z poważaniem
    ...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2014
  2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Zgłaszaj do supportu, na forum nikt nic z tym nie zrobi, bo forum nie jest od tego.

3. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

haha xD Albo po prostu ... jesteś ... na forum ...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 października 2014
  4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tym razem tylko upominam - takich postów na forum nie będę tolerował. Każdy ma prawo tu wyrazić swoje zdanie ale nie obrażając innych, pozdrawiam.

5. delek

delek Naśladowca mistrzów

może miałes zaraze ;)?

6. damianek

damianek Czeladnik forum

punio bije pijanegomistrza ojojoj cos sie dzieje nie tak :D

7. Graczy, których podejrzewasz o bugowanie podeślij do supportu podając ID konkretnych kont. Na forum nikt nie udzieli Tobie satysfakcjonującej odpowiedzi a tym bardziej tych kont nie sprawdzi. Temat może wywołać tylko niepotrzebne kłótnie.

Zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.