Calipso

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

W grze jest jakiś problem bo kiedy podpływam do Calipso wszystko staje się zamrożone i nic nie można zrobić dopiero jak użytkownicy odpłyną to już jest po wszystkim.

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Masz problem z komputerem. To nie gra sie laguje tylko Twoja przegladarka i komputer.

3. Serwery tez niedaja rady gdy duza ilosc ludzi bije na jednej mapie..Komputer mam b.dobry na internet tez nie narzekam a mimo to wlasnie przy bociku jest masakra.. i opcja wzmocnienie nie pomaga ;/
    Wiec niekoniecznie 100% "winy" lezy po jego stronie

*GTL_Eviana* lubi to.
  4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Tak zgadzam się z Toba Nathanielu, ale komputer / przegladarka ( jej przeciazenie, zlagowanie ) tez maja cos do powiedzenia. Ja mam 8 letniego kompa smigam jeszcze na XP, gram na tym samym serwerze co Achilles i nie mam lagow takich ktore blokuja mi przegladarke nawet gdy 140 osob bije calipso ;p

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

to zasluga xp zapewne a nie jakiegos badziewia 8,10..

6. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

ja mam windows 8.1 zawsze wszystko dobrze chodziło a dzisiaj nie mogę bic calipso bo kiedy jest duzo ludzi ja nawet nie moge podpłynąć bo w tedy jestem zamrożony i kropka ja mam komputer 4 letni mam bardzo dobry sprzęt i nie narzekam

7. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

troche daje wlączenie wzmocnienia w ustawieniach grafiki :) polecam;)

8. Errew

Errew Hrabia forum

czemu te macki przy kalipso nie dzialaja one chyba powinny robic strefe ochronna a tu lipa i czemu za nie po 1 krysztale leci ? a gdzie armatki

9. Działaja działaja.. widocznie masz farta że Cb nie pobiaraja.. mnie np namietnie tłucza ;/ :p
    Moze nietrafiłeś akurat jeszcze..ale na dobra sprawe nieoplaca sie ich bic

10. Event zakończony

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.