Calypso tentakle - pobierają tylko mnie!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PЯOgяαмιқ, 26 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PЯOgяαмιқ

PЯOgяαмιқ Okazjonalny autor

Czy to są jakieś jaja? Wyskakują 4 tentacle i walą tylko mnie, nie mam najmniejszej ani największej podstawy, tak samo z salwą, przede mną stoi wiele osób a ja za nimi pomimo to siegają i tak tylko mnie! Co wyskoczenie tentacle trace 150 kilo hp! Jaja jakieś, naprawcie to!

2. dunacanPC

dunacanPC Czeladnik forum

Już po problemie :) Zresztą zaiste nie atakują tylko Cię, a również innych graczy, lecz tego nie widać

3. PЯOgяαмιқ

No to chyba u Ciebie tylko tak jest, wszyscy stoją na tym samym hp tylko ja z 480 k + 270 voodoo po 2 wyskoczeniach tentacle robi się 0 :)
    Dziękuje za taki event, jakoś jak bije drugim kontem tam to nie obrywa ani razu, ciekawe

4. dunacanPC

To chyba tylko Ty tak masz. U mnie było tak, że 4 macki atakowały mnie, ale na TS dwie inne osoby mówiły, że ich również.
    Nie tylko Ty jesteś pokrzywdzony.

SMOD_Mróz lubi to.
  5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dokładnie zgadza się. Nie ma tak że pobiera tylko wybrane osoby - pobiera Wszystkich. Jeżeli nie chcesz aby Cie bot za często pobierał, to włącz (sokole oko) i bierz bota na zasięg.

dunacanPC lubi to.
  6. Jokeros

Jokeros Zaawansowany

co ile pojawia sie calipso ??

i po .... odpisac na pytanie . jakies bzdety wazniejsze

MOD_Leniuch.
    Następnym razem proszę o zachowanie kultury i powstrzymanie się od używania tego typu słownictwa. Miłego odpoczynku od forum.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lutego 2014
  7. dunacanPC

Panuj nad sobą i przestrzegaj regulamin. Obowiązuje zakaz przeklinania i kultura... Calypso pojawiają się losowo.

Ponadto ten temat powstał w związku z innym pytaniem. Aby uzyskać szybszą odpowiedź na swoje mogłeś założyć nowy temat, a nie tu się wyładowujesz.

8. Mod_Mróz
    Zgodze się z Tobą nie zgodzić.. Ale to co wiem i widze zachowam dla siebie.;)

9. dunacanPC

"Ciężko"? :p

10. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

No niestety osobiście mam ten sam problem ... bardzo ciężko jest mi bić te boty ponieważ macki z reguły pobierają tylko mnie. Myślę, że jest to jakiś błąd. Zostało już to zgłoszone, może uda się coś z tym zrobić. A jak nie to trzeba liczyć na pomoc bractwa lub aliansu w zbijaniu macek to w miarę idzie to bić. Głowa do góry nie jesteś sam z takim problemem!

11. MacTavish

MacTavish Młodszy ekspert

Mam to samo.. Kajaczki po 200tys podstawy klepią z pełnym pż całego bota a ja muszę naprawiać minimum 3x 700tys :)

dunacanPC lubi to.
  12. dunacanPC

Po dzisiejszym restarcie błąd został naprawiony. Macki nie atakują jak dzikie.
    Pozdrawiam

13. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Bardzo proszę żebyś nie wprowadzał innych graczy w błąd. Dalej sytuacja z mackami ma miejsce - przynajmniej piszę to na podstawie własnych doświadczeń. W moim przypadku restart nic nie zmienił.

14. PЯOgяαмιқ

Oby się udało, na moim koncie mam salwę 140 tysięcy a na innym 95 i na tym gdzie jest 95 wpada więcej pereł bo ja non stop denko albo repka, 3 kolegów z bractwa nie jest ani RAZU przy bocie uderzane przez macki a ja ciągle aż nerwy puszczają :/

15. MacTavish

Dokładnie ten sam problem.

16. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Nie denerwuj się ;-). Szkoda zdrowia i nerwów dla gry. Mam nadzieję, że jutro jakoś rozwiążą ten problem, bo nie ma co ukrywać przez całą sytuację są teraz równi i równiejsi ... Głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni !

17. PЯOgяαмιқ

Niby tak ale na prawdę szału można dostać...

18. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Hehe, no powiem Ci, że coś o tym wiem, aż odechciewa się grać ...

19. MacTavish

Również daje sobie spokój... Przykre że tylko niewielka część graczy ma taki problem

20. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Pocieszę cię tym, że zawsze w pierwszej kolejności eliminuje się tych najlepszych :p.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.