celnosc

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 义†ŘØğДĿ†义, 25 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Witam,

Zauwazylem taki problem: jak mam aktywowanego towarzysza DOOMBEARER ( Ilość Prawdopodobieństwo trafienia większa o +10%
    Ilość Prawdopodobieństwo uniku większa o +10%) to celność wynosi 111% a gdy go dezaktywuje to pokazuje mi celność 91%. Oczywiście bez aktywowanej paszya wszystkie pukawki elitarne, kanonier, prochownice itp są aktywne. Tylko zmieniam towarzysza.
    Pytanie teraz co jest prawidłowe - celność z tym towarzyszem, bez czy błąd wyświetlania?

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Jesteś pewien, że nic nie zmieniasz, np nie aktywujesz/dezaktywujesz prochu czarnego?
    Sprawdziłam wyświetlanie celności u mnie, tak wygląda bez tego towarzysza:

bez konikow.jpg
    A tak po jego włączeniu:
    z konikami.jpg
    Wydaje się być wszystko w porządku.
    Jeśli masz czas to sprawdzić, to postaraj się zaobserwować, czy po zmianie towarzysza nie ma jakiś większych rozbieżności salwy (więcej, niż 5%).
    Może to tylko błąd wyświetlania, a może naprawdę włączasz lub wyłączasz coś dodatkowo, np proch, deszcz odłamków? Jeśli nie znajdzie się żaden "winowajca" takiej dużej zmiany celności, to pozostaje zgłoszenie do supportu :)

3. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

sprawdze jak sie logne na konto. A co do aktywowania to nic nie zmieniam - tylko towarzysz.

już jest ok. problem mógł być związany z końcówką terminu polerowanych luf i stąd może jakieś przekłamania.

do zamkniecia.

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2015
    SMOD_*Angua* lubi to.
  4. W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.