Ceny

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Murmurando, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Murmurando

Murmurando Czeladnik forum

Jakie są średnie ceny towarów na placu targowym za złoto ??

2. kemoT

kemoT Książę forum

Na to pytanie nikt Ci niestety nie odpowie bo to jest loteria i nikt nie jest w stanie przewidzieć ile inny gracz postanowił postawić. Nie wiem czy w grze jest nadal zbugowane złoto, ale jeżeli tak to na pewno bijąc je uczciwie nie masz co myśleć o licytacji :D

3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Niektórzy gracze stawiają wysokie sumy, ale wciąż można wylicytować coś za male kwoty. Nie ma na to reguły, ale jak masz złoto, to zawsze warto spróbować.

4. Murmurando

A te wysokie kwoty to są w dziesiątkach milionów ?? I tak zdarzyło mi się że kupiłem coś za pare tysięcy :p.

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

niektorzy wala setkami milionow maja zbugowane zloto

6. Murmurando

No właśnie też zauważyłem że taki [...] często wygrywa aukcje a go widziałem jak pływał po 1 mapce. I to z 8 aukcji na raz.

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nicków proszę nie podawać na forum. Dowody proszę wysyłać do suportu, pozdrawiam.

8. Odpowiedzi zostaly Ci udzielone..czy masz jeszcze jakies zapytania co do tematu?

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak takowych. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.