Chłopcy okrętowi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Seawolf1410[GK], 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Seawolf1410[GK]

Seawolf1410[GK] Okazjonalny autor

Nie otrzymałem 14-stu, obiecanych Chłopców okrętowych. Ponoć byli dopisywani 1 października, ale ja tego dnia rano kupiłem 14 i ich ilość/czas życia się nie zwiększył ani tego dnia ani w kolejne dni. Czy ktoś również ma taki problem?

2. kapitanred70[M00]

kapitanred70[M00] Okazjonalny autor

chyba większość graczy ma ten problem u mnie w bractwie nikt nie otrzymał obiecanego chłopca okrętowego na 14 dni

3. Seawolf1410[GK]

Ktoś jeszcze? Śmiało, śmiało, proszę pisać, bo toczę od miesiąca polemikę z supportem, który stara się mi wmówić, że wszyscy otrzymali Chłopców okrętowych i że sprawdzili moje konto i też ich otrzymałem.

4. Jeżeli tak twierdzą to może jednak dostałeś? o_O

5. Seawolf1410[GK]

Hehe, gdybym tego nie sprawdzał codziennie to może bym im uwierzył, bo przeciągają sprawę w nieskończoność. Cała reszta dostała Chłopców?

6. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Jeżeli kupiłeś chłopców zanim dopisywali to już ich nie zobaczysz. Podobno skrypt działał w ten sposób że jeżeli miałeś na koncie chłopców to skrypt zapisał ich jako doliczonych. Taka zwykła zagrywka bp na wyłudzenie perełek i nic z tym już nie zrobisz :( Wiele osób zostało tak oszukanych. Pozdrawiam

7. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Nie pierwsze i pewnie nie ostatnie oszustwo. :mad:

8. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

Taka prawda - kupiłem więc nie otrzymałem od BP

9. Seawolf1410[GK]

W związku z informacjami graczy, że jeśli kupiło się Chłopców skrypt potraktował ich jako dopisanych przez system, zwracam się do obsługi Forum (MOD, SMOD itp. - czyli "ekipy") z pytaniem czy ten problem jest znany supportowi, czy zostało to zgłoszone jako problem w grze i czy zostaną podjęte jakieś działania? Koresponduję z supportem od miesiąca i nigdy nit się nie zająknął o takiej sytuacji. Czy support świadomie wprowadza mnie w błąd czy o sprawie nie wie? Proszę o info.

10. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Wiedzą bo tak mi odpisali :) Z dodatkiem o pojedyńczych rekompensatach i kazali czekać na info na forum, które ukaże się na świętego dygdy ( patrz: liczymy że zapomnicie szybko o temacie). Seawolf1410 to walka z wiatrakami, niestety :(

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Wiedzą o tym problemie ale co robią i kiedy naprawiają zgłaszane błędy tego już nie wiemy.

12. Temat nieodświeżany - zamykam, pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.