Chłopcy okrętowi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DarkShark, 19 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a czy nie masz moze duzej ilosci armat mlotow/devastatorow. tam przeladunek armat jest wiekszy niz 7s...

2. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Ogólnie mam tylko dla kolegi który wielokrotnie wyliczał załozyłem same armaty voodu i jak nie licze to nie wychodzi tyle co pokazuje z niewolnikami 2,73

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

powiem ci tak ten caly system wyliczania jest strasznie zagmatwany kilka rodzaji armat rozne czasy przeladunku rampa talenty niewolnicy pff. a w pt co ci powiedzieli moze masz dobrze. wyliczane skoro pisales ze nie masz na full rampy/talentow..

4. DarkShark

Pisałem że rampe i talenty mam na fullu i przy niewolnikach i samych armatach voodu czas załadunku pokazuje mi 2,73 i niestety z tego wyliczenia to nie wychodzi

5. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Pomylilem sie troche liczac procenty dodajemy 40 chlopcy i 20 talenty i wtedy wychodzi no bez chlopcow masz wtedy tylko 20 i 20 czyli 40 i wtedy slabo sie strzelab bo tak jakby dawna salwa

Liczac wychodzi ze strzelasz gdzies 2,76 s

6. DarkShark

no nie wiem jak liczysz ale przy 20 i 20 wg tego co wkleiłeś wychodzi 3,136, wiec te wyliczenia daleko sie mają do rzeczywistości
    4,90,20,98
    3,920,20,784
    3,136

7. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Bo te 20 i 20 sumujesz do 40 i wtedy liczysz ;)

8. DarkShark

I tak nie wychodzi (wtedy 2,94)

9. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

No jak
    7 - 2,4= 4,6
    4,6 * 0,4 = 1,84
    4,6- 1,84 = 2,76

10. KaT

KaT Okazjonalny autor

to niech zabiora niewolników a dadza chłopców bo bez chłopców to ta salwa to kpina do tego jakie npc i gracze maja teraz hp to raz a dwa na poczatku seafight była salwa co 7 s zacznijmy od tego ile zeczy sie zmieniło praktycznie cała gra to nie wiem po co to porównanie

11. DarkShark

Dlatego mam gdzies ta gre skoro chlopcow zabrali z placu i sobie do pakietów po dodawali nie dosyc ze wszystko jest przez dział płatności normalny gracz jak za starego dobrego sf nie ma szans na nic na armaty, wzmocnienia, chłopców to jest kpina nie gra nie zamierzam ładowac w to tysiecy zł tylko dlatego ze kiedys była to dobra gra, niech se sami grają (przy samych niewolnikach i chłopcach jest roznica 2 salwy do 3 oddanych)

12. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

乂™๖ۣۜTomãşz乂♏ Okazjonalny autor

to jest maszynka do robienia pieniędzy moi drodzy :)

13. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Teraz zeby pograć na mapach 31+ musisz jeszcze ożebrowania kupic :p

14. DarkShark

Czyli wzmocnienie statku (ozebrowanie, lampy, łańcuchy ... ) i armaty (najlepsza do kupienia na placu targowym to 50) i wszystko w dziale płatności a dodatkowo do tego chłopcy okrętowi kiedyś dostępnymi na placu za perły z tym to przegieli i niech se sami grają w to coś

15. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Marudzisz i marudzisz a grasz dalej :cool: Spokojnie, pozmieniają i będzie cacy. :rolleyes::D:D:D
    Co pozmieniają to jeszcze nie wiadomo ale na discordzie jest zapowiedź zmian właściwości chłopców.

16. michbo15

michbo15 Hrabia forum

czyli jakie zmiany?

17. DarkShark

O pewnie dadza do wiekszej ilości pakietów w dziale płatności, a grą to nie mozna tego nazywać logowanie i odbieranie nagród a jeszcze i to mi sie odechce tak jak juz 2x i 3 lata konto lezalo bo takie sf super zmiany wprowadza ze jedynie przez dział płatności mase rzeczy mozna zdobyc

18. idz do pracy ise zarabiaj na takie cos jak chlopcy za darmo to na pegazusie se pograj:D

19. :)
    dodam ze majtka klasy 5 dostaniesz i heban z gry plus premke ile jeszcze bys chcial dostac moze ful siewców na 5 poziomie:)?

20. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Po pracy to człowiek sobie może kupić jakąś gre roku za cene pakietu SF :v zagrać w lepszą gre niż w p2w

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.