Chłopcy okrętowi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cordione, 30 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***D*R*A*G*O*N***

***D*R*A*G*O*N*** Okazjonalny autor

Robicie wszystko żeby coraz mniej ludzi grało w tom gra. ... żenada

2. POLSKA

POLSKA Młodszy ekspert

hahaha dobre podsumowanie[i dadzą rozum do gry ,elo,jak nie jak tak to nie pozdrawiam]

3. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

a moze niech każdy decyduje sam co bedzie robil chce to kupuje nie to nie nie inwestujesz to nie placz na morzu ze ktos silniejszy cie zatopil przyjmij to na klate i tyle .

4. Cordione

Cordione Czeladnik forum

Masz częściową rację, ale jak teraz można coś od bp kupić? Załóżmy będzie fajny pakiet z młotami na 5... ok kupiłbym ale jaką mam pewność, że nie zrobią aktualizacji i uczynią je bezużytecznymi. Niestety takim działaniem BP traci zaufanie graczy..

5. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

A od kiedy bp ma zaufanie smieszne chyba krotko grasz, najlepszy jest płacz bo kupiłem pakiety i po co, powinni czesciej takie aktualizacje robic

6. Ghosted

Ghosted Książę forum

Jak dla mnie aktualizacja dobra, mieli usunąć chłopców, ale postanowili zmienić ich właściwości. Przed nowymi talentami chłopcy dawali 40% szybszą salwe. Teraz jest 20,7% z talentów i 20% z niewolników, czyli taka sama prędkość strzału. Przed nowymi talentami nikt nie narzekał. Po prostu ludzie przyzwyczaili się już do szybszej salwy. Tyle w temacie :)

wrednygoryl, MOD_Blendsky oraz BA_PP187 lubią to.
  7. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Temat wielokrotnie powielany oraz brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.