co jest grane? to jakis żart

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CzasNaCiebie, 21 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CzasNaCiebie

CzasNaCiebie Czeladnik forum

Witam mam problem miałem premke na 35 dni .
    Rano dzisiejszego dnia wchodziłem i była a teraz znikła co jest grane to bład jakis?
    a po zatym bug point (big point) zamiast naprawiac błedy czy lagi tylko je powiększa rano nie było lagów a teraz??? pływać sie nieda.....

2. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Miałeś ją jeszcze na 35 dni? skontaktuj się z supportem i dokładnie opisz swój problem.
    Ktoś jeszcze ma podobny problem?

3. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

ja mam dziwne takie cos. premka w dziale platnosci konczy sie jutro a na profilu pisze `wazne jeszcze 32dni. i teraz czekam co sie stanie

4. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

Ja mam podobnie w dziale platnosci pokazuje ze mam do jutra premke a na stronie głównej ze mam jeszcze 29 dni

5. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Wygląda na to że nie jest to pojedynczy przypadek. u mnie to samo na stronie głównej 264 dni a w dziale płatności 231 dni. w dziale płatności wyświetla prawidłowo więc to chyba jest problem z wyświetlaniem na stronie głównej ale błąd zgłoszę

6. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

w mój profil mam tez że jeszcze 29dni

7. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

mozliwe ze wyswietlanie w profilu nie jedst prawidlowe. wprowadza to w blad ale to sporo pisania html itp wiec taki blad mozna zrozumiec :)

8. tinky299

tinky299 Czeladnik forum

To i ja się dołączę. U mnie też trochę dni zginęło:p. Z 32 (strona główna) zrobiły się 4 dni (płatności).

9. TЯANSPOЯTER

TЯANSPOЯTER Okazjonalny autor

Ja niemam takiego broblemu premke mam na 450 dni i w abonametach mam do 2016 roku to chyba ze wy macie taki problem ;]

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

To błąd przy wyświetlaniu.
    Poprawną datę można znaleźć w Plac Targowy>Abonamenty.

11. Niestety następny problem ; /
    Znikła ci premka ? Pisz do supportu, zostanie to zgłoszone.

12. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Temat dłuższy czas nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.