Co kupić za perły ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jakubek554, 22 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jakubek554

Jakubek554 Forumowy żółtodziób

1.Witam jestem świeżym graczem gram już 10 dni mam do wydania 150.000-160.000 pereł co za to kupić ?
    Posiadam już elitę, 1 pokład elitarny 8 za złoto 2 armaty 50 i 2 armaty 60.
    2.Mam 5 level czy warto robić już 6 czy lepiej bić te specjalne boty na niskich mapach co dają bonusy.
    3. Do którego levela daje nagrody za admiarała sinclera ?

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2014
  2. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Najlepiej kupuj armaty w twoim przypadku admiralskie są na placu targowym w 1 niedzielę każdego miesiąca co do admirałów sincalrow dostajesz nagrody za nie do 5 lvl pirata więc wyższego lvl na razie nie rób.

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Tak jak wyżej , podstawa to armaty admiralskie. 5lvl trzymaj , jak Ci się znudzi to wbij. Jedynie co to proponuję żebyś nie robił od razu wyżej jak 15 , żebyś mógł korzystać ze słonka.

Wbij trochę armat , w tej chwili miałbyś już z 17 armat - to już sporo. Dobij jeszcze trochę.

Potem to kasztele , rampa 4lvl chociaż , i talenty - salwa do bota.

Dalej sam będziesz widział :p

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Tak jak mowia poprzednicy, zainwestuj w admiralskie . Potem rampe w kasztelach , a w talentach salwe do bota

5. No tak.. armaty to podstawa. ;)

6. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Temat chyba został wyczerpany :p

7. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Armaty i armaty , piszecie mu teoriami jakie obowiazywaly 2 lata temu a nie dzis .
    Gracz gra 10 dni a wy mu doradzacie armaty ?
    a do czego on ma niby z nich strzelac majac kajaka z podstawa max 100k ?
    lub inaczej , z kad masz te 150-160k perel ?
    niech zgadne ze pewno z blyskotek wiec pomysl czy nie lepiej zrobic predkosc i nadal je zbierac tyle ze szybciej ?
    W rok zrobilem w miare dobre konto a zaczynalem od kasztelu predkosci na 4/6 nastepnie
    iwestycja w 20 talentow (wszystkie w kierunku predkosci)
    adm sincler to sobie ustrzelisz z 30F tyle ze jest ich malo wiec nie ma sie na nie co nastawiac , , jedynie + z lvl 5 ze masz 1h ochronki po topce i spokojnie zbierasz perelki z blyskotek wiec pozostan na nim jeszcze z rok , tam wyzej na mapach nie ma lepiej wiec nie ma sie tam po co pchac .

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2014
  8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

tak jak kolega wyżej napisał:) nastaw się na zwiększenie prędkości w kasztelach i talentach i po tym perełki z bonów lecą o wiele szybciej i mojo też będzie sporo.
    później skup się na armatach tak jak koledzy wcześniej napisali:)
    możesz też zainwestować w podwajacz do błyskotek który to wszystko przyspieszy:)

9. kemoT

kemoT Książę forum

150k-160k pereł po 10 dniach gry?? jeżeli to wszystko masz z błyskotek to ile godzin dziennie je zbierasz? bo może i ja bym zmienił swoj sposób zarabiania pereł na zbieranie błysków :)

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

w godzinę bez podwajacza, prędkości i talentu szczodrość legby na dobrej mapie można uzbierać 10k pereł:) w 10 dni można uzbierać o wiele więcej

11. Treu1

Treu1 Zaawansowany

matusiu , w 10 dni 150k to zaden wyczyn , kajakiem idzie zbierac po 2k/h znajdujac mape na jakiej nikt tego nie robi a takich map jest sporo i oby tak zostalo .

12. Jakubek554

Jakubek554 Forumowy żółtodziób

Temat można zamknąć.
    Zrobię prędkość .
    Mam podwajacz błyskotek za potwierdzenie e-maila na 14 dni .

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wszystko jasne, tak więc na prośbę temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.